21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalSorin Cârţu, despre meciul cu FCSB: „Trebuie să se rupă şi blestemul ăsta!“

Sorin Cârţu, despre meciul cu FCSB: „Trebuie să se rupă şi blestemul ăsta!“

Preşedintele Universităţii Craiova, Sorin Cârţu, are aşteptări mari în privinţa derbiului cu FCSB. Acesta este programat duminică, de la ora 20.00, pe Arena Naţională. „Sorinaccio“ i-a dat dreptat antrenorului Victor Piţurcă legat de durata în care oltenilor nu au mai câştigat pe terenul roş-albaştrilor.

„Meciul cu FCSB-ul ştii cum e… Pe lângă trecutul Stelei, toate meciurile trebuie să fie cu o încărcătură deosebită. Ai o altă stare de spirit întotdeauna atunci când joci cu FCSB. Eu tot aştept să câştigăm. Mereu când e meciul ăsta cu FCSB în deplasare aştept să ne impunem. Are dreptate Victor Piţurcă atunci când a declarat că nu sunt 30 de ani fără victorie, pentru că atunci era Steaua. Oricum, trebuie să se rupă şi blestemul ăsta“, a spus conducătorul Ştiinţei.

Acesta a profitat de ocazie şi a lămurit o situaţie neplăcută. Aceasta a fost creată de o publicaţie din Capitală după jocul slab al echipei din meciul cu FC Voluntari.

„Dacă am ceva să îmi spun cu Piţi o fac în mod direct, între patru ochi. Nu avem nevoie de presă ca să transmit ceva şi chiar vă rog să scrieţi asta“, a comentat Sorin Cârţu.

Cred că Becali îl subapreciază pe Mihăilă

Întrebat despre oferta de 5 milioane de euro făcută de Gigi Becali lui Mihai Rotaru pentru Valentin Mihăilă, preşedintele Universităţii Craiova l-a taxat pe finanţatorul FCSB-ului.

„Este un procedeu al lui Gigi pe care-l face mai tot timpul şi nu ne-a mirat. Din contră, îl tot aşteptam. S-a mai anunţat că Mihăilă nu este de vânzare. Suma aia pe care a vehiculat-o el este sub cât ar merita jucătorul. Din punctul meu de vedere nu îi creează o stare din asta de confort lui Mihăilă, pentru că îl subapreciază. Nu înaintez nicio sumă, pentru că nu se gândeşte nimeni la vânzarea lui Mihăilă“, a subliniat Sorin Cârţu.

Sorin Cârţu s-a arătat mulţumit de titlul cucerit de decarul Alex Cicâldău, cel de „Sportivul anului 2019 în Dolj“. Consideră că premiul a fost just acordat.

„E de remarcat şi de felicitat Alex Cicâldău. S-a impus, într-adevăr. A avut o performanţă deosebită cu echipa naţională de tineret la Campionatul European. În plus că este un jucător important al echipei noastre“, a declarat Sorin Cârţu.

Citeşte şi: Victor Piţurcă îl pune pe fugă pe Gigi Becali după oferta pentru Vali Mihăilă!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS