17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalVictor Piţurcă îl pune pe fugă pe Gigi Becali după oferta pentru Vali Mihăilă!

Victor Piţurcă îl pune pe fugă pe Gigi Becali după oferta pentru Vali Mihăilă!

Finanţatorul echipei FCSB, Gigi Becali, a făcut o ofertă concretă pentru noua bijuterie a Universităţii Craiova, Valentin Mihăilă. Latifundiarul din Pipera este dispus să achite 5 milioane de euro pentru mijlocaşul Ştiinţei de 19 ani, care a avut şi un parcurs extraordinar de bun la naţionala Under 19 a României. Mihăilă ar putea deveni astfel cel mai scump transfer din Liga I, însă de el s-au interesat în ultima perioadă şi echipe din Spania şi Italia.

„Mihăilă e fotbalist! Am oferit 5 milioane pe el. E un jucător despre care se va auzi mult în viața asta, dar nu la ora asta. Da, am făcut oferta printr-un intermediar. Nu mai vreau să comentez, m-am scăpat. N-am făcut, nu, e doar așa, ziceam așa, cred că valorează!”, a declarat Gigi Becali, la Pro X.

Piţurcă îi transmite lui Becali: „Nici pe 10 milioane nu pleacă!“

Antrenorul Ştiinţei, Victor Pițurcă, a confirmat oferta FCSB-ului, dar a spus răspicat că fotbalistul nu este de vânzare.


„Știam de lucrul ăsta. Știa și Mihai Rotaru. Nu se pune problema să plece. Și dacă dă Gigi Becali 10 milioane nu pleacă de la Craiova”, a declarat Victor Pițurcă, la Digi Sport.

Gigi Becali are prilejul să-l admire pe Vali Mihăilă duminică, 22 decembrie, când gruparea din Bănie va da piept cu FCSB de la ora 20.00, pe Arena Naţională, în etapa 22, ultima din 2019.

Valentin Mihăilă a jucat deja în 44 partide de campionat pentru Universitatea Craiova. În acest sezon a înscris de 3 ori în 15 partide. Anul trecut a evoluat în 29 de partide și a marcat o dată.

Citeşte şi: Micuţii de la CS Universitatea şi LPS l-au încântat pe Moş Crăciun

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS