14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalMarius Baciu este anchetat pentru şpagă, nu pentru pariuri

Marius Baciu este anchetat pentru şpagă, nu pentru pariuri

Miercuri seară, la finalul partidei dintre Sportul Snagov şi Turris-Oltul Turnu Măgurele, antrenorul formaţiei oaspete, Marius Baciu, a fost ridicat de mascaţi, după ce au venit cu un mandat. Acesta a fost acuzat iniţial că era implicat în aranjarea mai multor partide, inclusiv cea a echipei sale, de la Snagov.

Marius Baciu a explicat, la ieșirea de la audierile de la Parchetul de pe lângă Tribunalul București, motivul pentru care a fost adus „cu escortă” în fața procurorilor. Antrenorul lui Turris a fost acuzat că ar fi luat bani de la jucătorii pe care i-a antrenat la Daco-Getica pentru a-i băga în echipă. Acest lucru a fost confirmat chiar de antrenorul lui Turris

„Ce să se întâmple. Am fost într-o situație pur și simplu jenantă. Chiar nu credeam că pot să fiu învinuit pentru asemenea lucruri. M-a reclamat un părinte de la Daco-Getica că aș fi luat eu bani și nu l-am băgat pe fii-su. Mai multe va spune domnul avocat. Sunt șocat și de ce s-a scris. Eu sunt contra pariurilor. Nu am intrat niciodată într-o casă de pariuri”, a declarat Marius Baciu pentru prosport.ro.

Toată situația a fost nemulțumirea unui părinte de la Daco-Getică, cu amenințări. Mie mi s-a întâmplat lucrul acesta, nu am negat. Eu vă spun că am fost și sunt părinte de copil și am investit într-o școală de fotbal și nu mi-am favorizat copilul meu. Chiar am avut probleme din cauza investițiilor pe care le-am făcut. Să ajung să fiu învinuit că am luat bani de la el și nu am băgat copilul lor. Așa să le ajute Dumnezeu la fiecare”, a adăugat antrenorul lui Turris.

După meci s-a aşezat pe bancă Marius şi i-au dat lacrimile

Sorin Bucuroaia, „secundul” lui Marius Baciu, a povestit cum a trăit antrenorul lui Turris toate evenimentele de la finalul partidei de la Colentina.

„Marius m-a rugat să-l duc acolo şi în drum spre Parchet am citit şi noi ce ştiri s-au dat, cu meciuri trucate, cu pariuri, toate tâmpeniile care s-au scris m-au dat peste cap!Îl ştiu pe Marius de mult, sunt colaboratorul lui, şi este un om drept şi curat. A ieşit avocatul lui şi ne-a spus clar nu este vorba de pariuri şi de meciuri trucate, este o chestie minoră, o chestie personală de a lui Marius Baciu”, a spus Sorin Bucuroaia.

„La un moment dat mi-a zis să-i dau pastile. Înainte de meci ia pastile ca să se calmeze. Acum i se făcuse puţin rău şi mi-a spus: „Dă-mi pastilele, Sorine, că mi-e rău!” După meci s-a aşezat pe bancă Marius şi i-au dat lacrimile. Vorbisem cu el înainte că nu mai avusese o victorie din februarie, nu ştia cum să se mai bucure. Îi curgeau lacrimile şi l-am luat în braţe. Marius Baciu este un om senzaţional, este păcat să i se întâmple astfel de lucruri”, a încheiat „secundul” formaţiei teleormănene.

Poate te interesează şi: SCM Vâlcea a obţinut prima victorie după trei eşecuri consecutive

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS