25.5 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalSCM Vâlcea a obţinut prima victorie după trei eşecuri consecutive

SCM Vâlcea a obţinut prima victorie după trei eşecuri consecutive

Campioana României, SCM Vâlcea, a trecut peste perioada mai puţin bună şi a obţinut miercuri primul succes după trei înfrângeri. Formaţia lui Florentin Pera a trecut de Baia Mare cu scorul de 29-23 şi şi-a recăpătat prima poziţie în Liga Florilor. Partida a contat pentru etapa a 11-a din Liga Florilor.

În prima repriză, echipa vâlceană a făcut legea pe teren. Au înscris 16 goluri, iar victoria era deja asigurată înainte de partea a doua a meciului. În ultimele 15 minute de joc, Baia Mare a mai recuperat din handicap, dar insuficient pentru a obţine un rezultat pozitiv.

SCM Vâlcea: Ciucă, Batinovic, Dumanska – Băcăoanu, Zamfirescu, Da Silva, Fernandez, Gonzalez (1), Trifunovic (2), Badea (2), Florina (3), Norgaard (3), Liscevic (3), Elghaoui (4), Glibko (5), Lopez (6). Antrenor: Florentin Pera.

CSM Slatina, revenire spectaculoasă

Cealaltă formaţie din Oltenia, CSM Slatina, a câştigat duelul cu formaţia lui Ghoerghe Tadici, HC Zalău. Slătinencele s-au impus cu scorul de 27-26, după ce au avut o revenire spectaculoasă în repriza secundă.

În primele 30 de minute, elevele Victorinei Bora nu au fost conectate la meci şi le-au permis oaspetelor să se distanţeze pe tabelă, scor 12-7. Însă, în partea secundă, Slatina a dominat meciul şi s-a impus la un gol diferenţă, 20-19.

„Mă bucur doar pentru rezultat şi atât”

La finalul partidei cu HC Zalău, antrenoarea Slatinei, Victorina Bora, s-a arătat mulţumită doar de victorie. De asemenea, aceasta consideră că jocul şi atitudinea echipei sale lasă de dorit.

„Mă aşteptam să fie un meci greu. Toată săptămâna le-am spus asta zi de zi. Sunt jucătoare tinere, bine instruite, multe dintre ele vor ajunge la echipa naţională. Le-am spus că dacă nu ne apărăm nu avem foarte multe şanse, dar au crezut că doar vorbesc aşa… că le-am mai bătut în turneele amicale. Meciurile oficiale sunt cu totul altceva. Mă bucur doar pentru rezultat şi atât. Astăzi, din păcate, nu am făcut un joc reuşit. Ar fi bine să jucăm mereu prost şi să ne luăm toate punctele, dar nu se va mai întâmpla. Se întâmplă o dată la nu ştiu câte jocuri”, a declarat Victorina Bora.

Duelul cu HC Zalău a fost ultimul meci al anului pentru CSM Slatina. Următoare partidă va fi pe 4 ianuarie 2020, pe teren propriu cu CSM Bucureşti.

Articol scris de Tibi Cocora

Citeşte şi: Gigi Mulţescu a rămas cu sufletul la Universitatea Craiova

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS