16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLiga 2 / Meciul Petrolul – ASU Poli s-a lăsat cu bătaie și cu 91 de reținuți

Liga 2 / Meciul Petrolul – ASU Poli s-a lăsat cu bătaie și cu 91 de reținuți

Partida Petrolul Ploiești – ASU Poli Timișoara s-a încheiat cu victoria gazdelor, cu 1-0. Dar disputa din etapa a 15-a din Liga a II-a a fost umbrită de violențe. La finalul confruntării de pe „Ilie Oană“, fanii „lupilor galbeni“ s-au luat la bătaie cu cei ai timișorenilor, dar și cu rapidiștii prezenți la stadion, informează Digi Sport.

Ultrașii giuleșteni sunt înfrățiți cu cei ai bănățenilor și au fost prezenți la Ploiești. Incidentele s-au oprit după intervenția forțelor de ordine și s-au soldat 91 de fani reținuți de poliție.

S-a lăsat cu 91 de suporteri reținuți

Iată comunicatul emis de Jandarmeria Prahova după bătaia de la Petrolul – ASU Poli:

„În data de 02.11.2019, după terminarea partidei de fotbal dintre echipele FC Petrolul Ploiești și ASU Poli Timișoara, la defluirea suporterilor, în zona centrală a orașului Ploiești, urmare a aglomerației traficului rutier, în coloana unde se aflau autocarul și autoturismele personale ale suporterilor Poli Timișoara și Rapid București, a izbucnit un conflict spontan între un grup de suporteri rapidiști, susținători ai echipei oaspete și suporteri ai echipei Petrolul. Conflictul a fost aplanat imediat, de patru echipaje de jandarmi și două echipaje de poliție aflate în zonă fără a se înregistra victime și distrugeri de bunuri.

-62 de suporteri ai echipei Poli Timișoara au fost conduși la sediul I.J.J Prahova pentru stabilirea identității;

-22 suporteri ai echipei Petrolul Ploiești au fost conduși la Secția 4 de Poliție Ploiești;

-7 suporteri ai echipei Rapid au fost conduși la Secția 1 de Poliție Ploiești.

După stabilirea participației suporterilor la acest conflict spontan, organele de poliție și jandarmerie au aplicat următoarele sancțiuni:

-9 sancțiuni contravenționale la Lg 61/1991 republicată, în valoare de 1800 de lei și 1 avertisment scris la Lg 61/1991 republicat“, se precizează în comunicatul emis de Jandarmeria Prahova.

Incidentele vor fi analizate săptămâna viitoare și de Comisia de Disciplină a FRF.

Citește și: „U” Craiova – Dinamo / Victor Piţurcă: Craiova porneşte ca favorită

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS