12.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalPloaie de goluri pe „Extensiv”. „Satelitul” Craiovei s-a distrat cu Pucioasa

Ploaie de goluri pe „Extensiv”. „Satelitul” Craiovei s-a distrat cu Pucioasa

-

Echipa secundă a Universităţii Craiova a înregistrat o victorie concludentă, scor 6-1, în partida susținută astăzi, pe stadionul „Extensiv” din Craiova, în fața formației FC Pucioasa. Meciul a contat pentru etapa a 9-a, din Liga a III-a, seria 3.

Jocul de pe Extensiv a debutat cu o ocazie foarte mare a formației oaspete, respinsă de la vinclu de Marinescu. În minutul 12, la faza imediat următoare, pe contraatac, Marius Briceag a deschis scorul pentru „satelit”, după o acțiune personală. Din acel moment, jucătorii Craiovei au făcut spectacol pe teren. Mihai Roman (30) și Luis Nițu (31, 42) au dus scorul la 4-0 după doar 45 de minute.

Partea a doua a meciului a regăsit-o tot pe Universitatea în atac. Mihai Roman a reușit să mai puncteze de două ori în repriza secundă, în minutele 49 și 60, iar scorul a căpătat proporții. „Alb-albaștrii” au luat piciorul de pe accelerație pe final de joc, iar în minutul 83, Narcis Marina a marcat golul de onoare pentru FC Pucioasa, cu un șut de la 20 de metri. S-a încheiat 6-1 pentru „satelitul” Craiovei, care ajunge la cea de-a cincea victorie din acest campionat.

Universitatea II Craiova: Marinescu – Borța, Hreniuc, Piciu, Briceag – Țegle, I. Popescu, O. Popescu, Danciu – Nițu, Roman. Antrenor: Adrian Iencsi.
Au intrat: Dobre, Trancă, Juncu, Niţuică.

FC Pucioasa: Stanciu – Grigorescu, Marina, Georgescu, Parghel – Neacșu, Grigore, Marmandiu, Nisipeanu – Tilică, Iamanpache. Antrenor: Romulus Ciobanu.
Au intrat: Ilie, V. Roman, Diţă.

În următoarea etapă, Universitatea II Craiova se va deplasa la Blejoi. Partida este programată vinerea viitoare, de la ora 15.00.

Vezi ce a declarat antrenorul Craiovei, Adrian Iencsi, după 6-1 cu FC Pucioasa!

Articol scris de Tibi Cocora

Citeşte şi: Ieşiţi la joc, nu staţi la noroc!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Tineri amendați pentru că au dat jos un banner...

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Filiași au fost sesizați,...

ȘTIRI GdS