8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalProgresul Cerăt continuă să surprindă. Victorie frumoasă cu Ișalnița

Progresul Cerăt continuă să surprindă. Victorie frumoasă cu Ișalnița

-

Progresul Cerăt s-a impus duminică dimineaţă, cu scorul de 3-2, în fața formației Metropolitan Ișalnița, în etapa a 8-a, din Liga a IV-a Dolj Mass. A fost un meci echilibrat, în care ambele echipe au avut șansa de a obține toate punctele puse în joc.

Meciul a debutat cu formația gazdă în ofensivă. Prima ocazie a adus și primul gol al meciului. Golgheterul echipei din Cerăt, Constantin Cojocaru, a deschis scorul în minutul 6, după o lovitură liberă executată perfect de la marginea careului de 16 metri. Ișalnița a echilibrat repede jocul și a irosit o șansă bună de gol în minutul 32, prin Cătălin Țenovici. În cele din urmă, atacantul Ișalniței a reușit să restabilească egalitatea în minutul 40, cu un șut puternic de la 20 de metri. La pauză s-a intrat la egalitate, scor 1-1.

Tensiune şi emoţii în partea a doua

Pe lângă un fotbal plăcut ochiului, repriza secundă a adus și mai multe momente tensionate în joc. Chiar dacă Ișalnița a început mai bine repriza, tot formația gazdă a trecut în avantaj. Claudiu Țopală a înscris din centrul careului advers în minutul 63 și și-a adus echipa în avantaj, scor 2-1. Mai mult de atât, în minutul 78, Vasile Florea a punctat pentru 3-1, cu o lovitură de cap din careul de șase metri al Ișalniței.

Finalul de joc a fost cu scântei. Ișalnița a redus din diferență în minutul 87, prin Marian Goagă, care a transformat o lovitură de la unsprezece metri. Până la final, jocul a fost și mai tensionat, dar rezultatul de pe tabelă a rămas neschimbat. S-a încheiat 3-2 pentru Progresul Cerăt, care mai face încă o „victimă” cu nume în acest sezon.

De menționat că în minutul 80 s-a petrecut un eveniment neplăcut. Jucătorul echipei oaspete, Ionel Vătu, și-a spart capul în urma unei căzături în careul advers. Acesta s-a lovit de una dintre porțile de la intrare și a fost transportat la spital pentru ingrijiri medicale.

Progresul Cerăt: Pătru – Săpăceanu, Ghergu, Bogdan, Duță (’50, Marin) – Stamin, Andrei, Florea, Băia – Țopală, Cojocaru (’70, Stan). Antrenor: Florin Ispas.

Metropolitan Ișalnița: Vasile – Bouleanu, Petroșanu (’70, Vătu) Mitroi, Duculescu – Goagă, Chiriță, Gheorghiță (’67, Ionele), Năstase (’77, Bozgan) – Țenovici, Bidireac. Antrenor: Cornel Gavrilă.

Cartonașe galbene: Bogdan ‘8, Băia ’53, Stan ’76 / Bouleanu ’19, Duculescu ’25.

În următoarea etapă, Progresul Cerăt se va deplasa la Desa, în timp ce Işalniţa va primi vizita formaţiei din Dăbuleni.

Articol scris de Tibi Cocora

Citeşte şi: Feroe – România 0-3 / Alex Mitriță: Sunt fericit pentru gol și pasa de gol

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:00:29

(VIDEO) Un monument istoric, cuprins de flăcări în Râmnicu...

UPDATE: În incendiu a ars pe lângă catapeteasma datând...

ȘTIRI GdS