16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalFeroe – România 0-3 / Alex Mitriță: Sunt fericit pentru gol și pasa de gol

Feroe – România 0-3 / Alex Mitriță: Sunt fericit pentru gol și pasa de gol

Fostul căpitan al Universității Craiova, Alex Mitriță, a fost încântat de evoluția sa din meciul Feroe – România, câștigat de tricolori cu 3-0.

„Sunt fericit pentru victoria echipei, aveam nevoie de cele trei puncte. Sunt fericit pentru gol și pasa de gol. Au fost multe discuții fără rost. După meciul cu Suedia a fost o abordare greșită a mea. Nu contează câți kilometri parcurg, contează să-mi fac treaba cât mai bine pe teren. Toată lumea își dorește să joace la Euro, pentru asta luptăm. M-am gândit tot timpul că voi fi convocat. Nu a fost un conflict cu domnul Contra, a fost o abordare greșită a mea. Visam să ajung unde sunt acum atunci când eram copil. Eu am un motto: ‘Trebuie să visezi ca să ajungi unde trebuie’!“, a declarat mijlocașul lui New York City, Alexandru Mitriță, la Pro TV.

Pușcaș: Importante sunt cele trei puncte

La rândul său, atacantul lui Reading, George Pușcaș, marcatorul primului gol, a spus:

„Mă bucur că am bătut, importante sunt cele trei puncte. Meciul și golul, asta e datoria mea. Cred că fiecare echipă trăiește periculos cu astfel de echipe. Cred că trebuie să ne gândim mai mult la scorul final. Îmi doresc să marchez și cu Norvegia. Îmi doresc să ajung cu echipa mare la Euro și să continuăm ce am făcut cu U21. Pentru asta m-am apucat de fotbal: să ajung aici și să fac românii fericiți“, a declarat Pușcaș.

Citește și: Pușcaș, Keșeru și Mitriță l-au salvat pe „Guriță“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS