8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalMeci de care pe care la Coloneşti

Meci de care pe care la Coloneşti

FRF a programat, pentru această săptămână, meciurile din faza a III-a a Cupei României. Unul dintre jocurile în care sunt implicate formaţiile din Oltenia se dispută la Coloneşti, acolo unde Vediţa (Olt) primeşte vizita formaţiei CSO Filiaşi (Dolj), confruntarea fiind programată astăzi, de la ora 17.30.

Disputa va fi arbitrată de Iuliana Elena Demetrescu (Vâlcea), ajutată de Marian Truţă (Băbeni) şi Marilena Cătălina Nan (Alexandria), în timp ce observator va fi Viorel Nicolescu (Videle).

Ambele combatante vin după victorii în campionat şi îşi doresc continuitate şi în Cupa României. Vediţa Coloneşti a eliminat deja două formaţii, pe CSM Slatina, de care a dispus cu 3-1 chiar în deplasare, şi pe Real Bradu, cu 3-0 (la „masa verde“). La rândul său, CSO Filiaşi a intrat în competiţie din turul doi şi a învins-o pe CS Cârcea, în deplasare, cu 4-3.

Celelalte meciuri care implică formaţiile oltene se dispută mâine, după următorul program: Flacăra Horezu – Pandurii Târgu Jiu (ora 17.30), FCU Craiova – Viitorul Pandurii Târgu Jiu (ora 19.00).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS