20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Acasă Sport Fotbal Gică Barbu şi Ionuţ Cimpoeru vor victorii la Tărlungeni

Gică Barbu şi Ionuţ Cimpoeru vor victorii la Tărlungeni

0
Gică Barbu şi Ionuţ Cimpoeru vor victorii la Tărlungeni

Runda a 5-a de la Liga Elitelor s-a dovedit a fi benefică pentru cele două formaţii de republicani ale Academiei „Gică Popescu“, care au cunoscut victorii în „dubla“ cu Interstar Sibiu, susţinută sâmbătă, la „Hanul Doctorului“.

Juniorii U19 s-au impus cu 3-1 au urcat două locuri în clasament, de pe 5, pe 3, cu 10 puncte. În etapa 6-a, Academia „Gică Popescu“ va evolua la Tărlungeni, împotriva echipei similare a clubului Colțea Brașov, meciul fiind programat mâine, de la ora 16.00.

La rândul lor, juniorii U17 ai Academiei s-au distrat pe teren cu Interstar şi s-au impus cu 5-0. În urma acestui succes, „Gică Popescu“ a urcat de pe locul 10, pe 7, având 6 puncte, iar următorul meci al oltenilor are loc mâine, de la ora 18.00, la Colţea Braşov.

Antrenorii Academiei „Gică Popescu“, Gică Barbu, respectiv Ionuţ Cimpoeru, au vorbit cu GdS despre victoriile cu Interstar Sibiu şi despre viitoarele dispute cu ardelenii de la Colţea Braşov, fiind convinşi că se vor obţine rezultate pozitive la Tărlungeni. Vezi video!

Dubla întâlnire dintre Colţea Braşov şi Academia „Gică Popescu“ va fi arbitrată de o brigadă din Sfântu Gheorghe, compusă din centralii Florescu Valentin (meciul 1) şi Szakacs Jozsef (meciul 2) şi asistenţii Roberto Ciuraru şi Zsolt Biro.