5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalUEFA a sancţionat-o drastic pe Universitatea Craiova (UPDATE)

UEFA a sancţionat-o drastic pe Universitatea Craiova (UPDATE)

Universitatea Craiova are de suferit după incidentele de la jocul cu Honved Budapesta. UEFA i-a sancţionat dur pe alb-albaştri, care vor fi nevoiţi să joace trei meciuri în Europa fără spectatori pe propriul teren. Totodată, Craiova va trebui să plătească şi o amendă de 60.000 de euro.

Partida retur dintre Universitatea Craiova şi Honved Budapesta, din turul II preliminar al Ligii Europa, a fost oprită timp de 30 de minute, după ce din peluza fanilor olteni a zburat o petardă și o brichetă, ce l-au rănit pe arbitrul central. Acesta a primit îngrijiri medicale câteva minute bune, timp în care a coborât pe teren şi delegatul UEFA. Acesta a vorbit cu centralul irlandez, apoi s-a trecut la discuții cu oficialii celor două părți. Ulterior meciul a fost reluat cu arbitrul de rezervă.

Craiova va încerca să suspende decizia până după meciul cu AEK Atena.

UPDATE:

UEFA a publicat marţi decizia finală a Comisiei de Disciplină a forului de la Nyon, potrivit căreia Craiova este nevoită să dispute două partide de pe teren propriu fără public în cupele europene. În pedeapsă mai este stipulată și o a treia partidă fără spectatori, dar cu suspendare, pentru o perioadă de doi ani! În plus, Craiova a fost amendată cu suma de 60.000 de euro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS