10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Acasă Sport Fotbal Exclusiv / Remiză cu goluri frumoase la CS Cârcea – CSO Filiași

Exclusiv / Remiză cu goluri frumoase la CS Cârcea – CSO Filiași

0
Exclusiv / Remiză cu goluri frumoase la CS Cârcea – CSO Filiași

Formațiile doljene CS Cârcea (Liga a IV-a) și CSO Filiași (Liga a III-a) au terminat la egalitate, scor 2-2, partida amicală susținută în această dimineață, pe stadionul principal din Cârcea.

Oaspeții au deschis scorul prin Claudiu Ștefan, care a executat bine o lovitură liberă de la 20 metri, poziție centrală, mingea fiind ușor deviată de zid (’20, 0-1). Acesta a fost rezultatul pauzei, deși ambele echipe și-au trecut în cont câte o bară, iar CS Cârcea a irosit și două ocazii de singur cu portarul.

La reluare, CS Cârcea a egalat prin Alămiță, care a reluat cu capul, din careul mic, o centrare venită de pe stânga, de la Vizantie (’80, 1-1).

Gazdele au intrat apoi în avantaj, punctând prin Vicențiu Vizantie, care a pătruns pe stânga în careul de 16 metri și a reluat cu interiorul, cu efect, pe lângă portaru ieșit în întâmpinare, la colțul dindreapta (’88, 2-1).

Filieșenii au presat în final și au egalat prin Tescan, cu un gol superb, un șut puternic din afara careului mare, mingea intrând pe sub transversală (’90).

CS Cârcea: Gălan – Preoteasa, Trancă, Chircan, Georgescu – G. Barbu, V. Dicu – Vizantie, Nuță, I. Stancu – C. Sîrmon. Au mai intrat: Iovănescu – Bălă, Costea, Borhot, Rodeanu, Alămiță. Antrenor: Alexandru Dicu.

CSO Filiași: Munteanu – Calu, Gherghina, Pătra, Crușoveanu – Sandu, Armășelu, Cl. Ștefan, Minculete – Boboc, Dina. Au mai intrat: C. Mechenici – Fl. Stoica, Al. Baciu, Cristi Tescan, Eric Târșoagă, Coderie, Dumitru Manda. Antrenor: Gigi Ciurea.

Acesta a fost al patrulea test al verii pentru CS Cârcea, iar miercuri, de la ora 17.30, va evolua pe teren propriu, în prima fază a Cupei României, în fața formației CS Strehaia.

Pentru CSO Filiași acesta a fost primul joc de verificare, următorul fiind programat miercuri, de la ora 10.30, cu echipa de juniori sub 19 ani a Academiei „Gică Popescu“.