11.4 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetBaschet / SCMU Craiova a debutat cu un succes în semifinalele din play-out-ul LNBM

Baschet / SCMU Craiova a debutat cu un succes în semifinalele din play-out-ul LNBM

Baschetbaliștii de la SCMU Craiova au avut parte de un meci complicat în startul semifinalei play-out-ului LNBM, cu Timișoara. În Sala Polivalentă din Bănie, gruparea alb-albastră a obținut un succes important, scor 87-80 și astfel preia conducerea în seria cu Timișoara.

Prima repriză a întâlnirii a fost disputată și deschisă, ambele formații punând accent, în principal, pe faza ofensivă. Atât Craiova, cât și Timișoara au câștigat câte un sfert, iar la cabine s-a intrat cu un avantaj minimum de partea gazdelor, scor 48-45. Trupa lui Petricevic a pornit tare în actul al treilea și s-a distanțat chiar și la nouă puncte diferență pe tabelă. A fost momentul în care Yiannaras a solicitat time-out și și-a „revigorat“ elevii. Treptat, SCMU a revenit pe tabelă, dar înainte de ultimele 10 minute, tot vizitatorii erau în avantaj, scor 65-63. Ultimul parțial a fost la îndemâna Craiovei, care și-a asigurat victoria cu ajutorul lui Watson și Freeman.

Giordan Watson a terminat meciul cu 21 de puncte și 9 pase decisive, iar Matthew Freeman a totalizat 18 puncte. Pavlo Krutous a adăugat 17 puncte și 4 recuperări, în vreme ce Sam Sessoms a pus pe tabelă 15 puncte.

Seria dintre SCM Universitatea Craiova și SCM Timișoara se joacă după sistemul cel mai bun din trei meciuri. Meciul doi are loc în Banat, luni, de la ora 19.00.

Citește și: Constantin Din: „Mi se cere demisia, cu toate că lucrurile s-au îmbunătățit!“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS