21.6 C
Craiova
marți, 28 mai, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalConstantin Din: „Mi se cere demisia, cu toate că lucrurile s-au îmbunătățit!“

Constantin Din: „Mi se cere demisia, cu toate că lucrurile s-au îmbunătățit!“

Preşedintele Federaţiei Române de Handbal (FRH), Constantin Din, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că sunt anumiţi contestatari care îi cer demisia. Acesta a subliniat că acuzele sunt nefondate, atât timp cât de la preluarea mandatului lucrurile în handbalul românesc s-au îmbunătăţit.

„Mi se cere demisia de către anumiţi contestatari. În vechiul mandat erau oameni care beneficiau de anumite facilităţi, iar acum s-au trezit că nu mai pot beneficia de ele. Cei care îmi cer demisia sunt acei oameni care în trecut se aflau în conducerea handbalului, iar acum li se pare că lucrurile nu funcţionează. Dar, din fericire pentru mine, pentru că discutăm despre demiterea mea, rezultatele şi ceea ce s-a întâmplat în aceşti doi ani sunt destul de clare. Lucrurile s-au îmbunătăţit, sigur că au apărut şi anumite greşeli, dar ele s-au îmbunătăţit“, a spus Constantin Din, citat de Agerpres.

Emoții înainte de Adunarea Generală

Adunarea Generală Ordinară a Federaţiei Române de Handbal va avea loc vineri, 26 aprilie, de la ora 11:00, la Casa de Cultură a Studenţilor din Bucureşti. Întrebat dacă are emoţii din acest punct de vedere, Constantin Din a răspuns:

„Emoţii înainte de Adunarea Generală sunt, pentru că mă întâlnesc cu oameni din handbal. Dar pot spune că sunt emoţii constructive, de a încerca să găsim soluţii”, a încheiat Din.

Citește și: Ana-Maria Brânză va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia la Marsilia

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS