17.6 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetBaschet / O repriză bună nu a fost suficientă! SCMU Craiova a cedat la o posesie cu Timișoara

Baschet / O repriză bună nu a fost suficientă! SCMU Craiova a cedat la o posesie cu Timișoara

SCMU Craiova a pierdut primul meci oficial disputat în acest sezon, în primul tur al Cupei României la baschet masculin! Formația pregătită de Vitaly Stepanovski a cedat în propriul fief în fața lui SCM Timișoara, scor 67-70, la capătului unui meci disputat, în care cele două formații și-au împărțit reprizele. Makale Foreman, jucătorul grupării din Banat, a fost omul meciului după ce a bifat 15 puncte începând cu finalul sfertului al treilea.

Makale Foreman a terminat disputa în postura de cel mai bun marcator, având 24 de puncte, 2 recuperări și 2 pase decisive. Igor Kesar l-a secundat cu 17 puncte și 9 recuperări, notează Baschet.ro. Vitaliy Zotov s-a remarcat din tabăra Craiovei, cu 19 puncte și 7 pase decisive. Nik Dragan a avut 11 puncte și 6 recuperări.

Sâmbătă, în grupa D, SCM Timișoara va da piept cu CSM Petrolul Ploiești de la ora 20.00. O zi mai târziu, SCMU Craiova îi va înfrunta pe prahoveni de la ora 19.00. 

Citește și: David Popovici a împlinit 19 ani! „Starul“ României face o donație fantastică chiar de ziua lui

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS