5.1 C
Craiova
joi, 7 decembrie, 2023
Știri de ultima orăSportDavid Popovici a împlinit 19 ani! „Starul“ României face o donație fantastică chiar de ziua lui

David Popovici a împlinit 19 ani! „Starul“ României face o donație fantastică chiar de ziua lui

Marele campion la nataţie David Popovici, recordmanul mondial în proba de 100 metri liber, împlineşte vineri 19 ani.

Deşi în acest an nu a reuşit să-şi apere titlurile mondiale la 100 metri liber şi 200 metri liber, Popovici a luat Bacalaureatul cu media 8.65 şi va fi student la Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei din cadrul Universităţii Bucureşti. Tot în acest an, Popovici a reuşit să-şi asigure calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris, din 2024.

David Popovici a ales în acest an să îşi doneze ziua de naştere pentru ca 5 fraţi muzicieni, toţi performanţi, să aibă parte de un cămin stabil, unde visele să devină realitate.

Pentru ca lipsurile să nu le răpească şansa de a excela, David face apel la donaţii pe hhc.galantom.ro/p/david pentru Andrei, Matei, Bogdan, David, Teodor şi mama lor. La finalul campaniei (4 – 30 septembrie 2023), unul dintre donatori va câştiga, prin tragere la sorţi, o întâlnire cu campionul român.

„Aş vrea să mulţumesc fiecărui donator!“

Pentru ca cei 5 fraţi să îşi poată urma pasiunea fără nesiguranţa zilei de mâine, este necesară strângerea sumei de 45.000 de euro. Iniţiativa Hope and Homes for Children, Fundaţie al cărei Ambasador este David Popovici, îşi propune să le ofere liniştea unui cămin al lor şi şansa de a avea propriul drum către lumea muzicii, scrie News.ro.

În doar zece zile de la startul campaniei, David Popovici a reuşit să adune aproximativ 34.000 de euro din cei 45.000 de euro necesari.

„Sunt tare bucuros pentru sprijinul pe care l-am primit din partea oamenilor, în perioada asta! Dacă în 10 zile am reuşit, împreună, să strângem peste 34.000 de euro – şi aş vrea să mulţumesc fiecărui donator – am încredere că suntem şi mai mulţi, iar puterea noastră este şi mai mare, pentru a ajunge la întreaga sumă de care este nevoie. Îmi doresc din tot sufletul să adunăm împreună banii necesari, iar mâine, de ziua mea, să îi pot strânge în braţe pe Andrei, Matei, Bogdan, David, Teodor şi să le spun: <Am reuşit!>„, a transmis Popovici joi.

Citește și: The Guardian aruncă „bomba“: Simona Halep s-ar fi dopat și la Wimbledon 2022!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS