10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetCu trei sferturi nu se face primăvară! SCMU a cedat la Voluntari în ultimele 10 minute

Cu trei sferturi nu se face primăvară! SCMU a cedat la Voluntari în ultimele 10 minute

Echipa masculină de baschet SCMU Craiova a pierdut cu scorul de 84-76 meciul jucat la Voluntari, în ultima etapă din turul Top 10 Liga Națională. Băieţii lui Stepanovski nu au reuşit să se menţină la un nivel bun pe tot parcursul jocului, iar în ultimul act au cedat iniţiativa.

Craiova a fost în față primele 10 minute de joc și a încheiat în avantaj primul act, scor 25-17. Alb-albaștrii au avut chiar și +10 pe tabelă în actul al doilea, dar ilfovenii au mai recuperat din handicap şi au intrat cu -8 la vestiare, scor 45-38. Oltenii s-au menținut la conducere și pe parcursul celui de-al treilea sfert, astfel că înainte de secvența decisivă conduceau cu 62-58.

Craiova nu a existat în sfertul patru

Probemele Craiovei au început odată cu debutul ultimelor 10 minute, când energia parcă deja fusese deja consumată. Voluntariul a început tare, a luat la ţintă coşul advers de la distanţă şi a trecut în faţă pe tabelă. Craiova a încercat să ţină aproape, dar au apărut bâlbâielile în ofensivă, iar gazdele s-au desprins. Într-un final, Voluntari s-a impus cu 84-76 şi a urcat pe locul al 4-lea în Top 10.

În urma acestui eşec, oltenii au 5-8 la general, iar ilfovenii vin la 6-7. Bătălia pentru locul al 4-lea nu s-a încheiat aici, pentru că vor urma alte cinci partide decisive, iar alb-albaştrii pot recupera.

Pentru SCMU va urma, acum, un duel pe teren propriu cu CSM Constanța, la mijlocul săptămânii viitoare.

Citeşte şi: Volei (f) / Rezultat dezamăgitor, situație complicată! SCMU va juca în play-out-ul Diviziei A1

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS