10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalRadu Vîrnă, jucătorul meciului cu FC Argeș Pitești! Luni e decisivul în Trivale

Radu Vîrnă, jucătorul meciului cu FC Argeș Pitești! Luni e decisivul în Trivale

SCM Universitatea Craiova a trimis în meci decisiv seria din sferturile de finală ale Ligii Naționale cu FC Argeș Basketball. Scorul final din meciul doi a fost 84-82 în fața oltenilor, care l-au avut pe Radu Vîrnă într-o zi de grație. Acesta a avut din nou o prestație exponențială, după cea din meciul 1. În meciul de vineri seară, fundașul oltenilor a încheiat cu 25 de puncte, 9 recuperări, 6 pase decisive, o intercepție, 2 capace și doar 2 mingi pierdute.

Vîrnă a fost providențial în finalul disputei. În ultimul minut, jucătorul autohton a transformat 7/8 aruncări libere. Radu a fost cel mai bun marcator al Craiovei și în meciul de la Pitești, când a terminat cu 21 de puncte. Ambele performanțe au fost la momentul respectiv recorduri stagionale de puncte pentru tânărul de 24 de ani. Merită menționat și faptul că Vîrnă a jucat toate minutele de până acum în această serie.

Meciul decisiv dintre FC Argeș Basketball și SCMU Craiova se va disputa în Sala Sporturilor din Trivale luni, 9 mai, de la or 17.00.

Citește și: Spectacol și dramă totală în Bănie! SCMU Craiova trimite în decisiv duelul cu Pitești

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS