13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetZis și făcut! Baschetbaliștii Craiovei au făcut instrucție cu Miercurea Ciuc

Zis și făcut! Baschetbaliștii Craiovei au făcut instrucție cu Miercurea Ciuc

Așa cum era de așteptat, baschetbaliștii de la SCMU Craiova nu au dat greș în primul meci din cadrul turneului de la București, cu Miercurea Ciuc. Porniți ca favoriți cerți, alb-albaștrii nu s-au agitat prea tare și au învins modesta formație din Ciuc cu scorul de 88-74, după un meci controlat fără doar și poate.

Prima repriză a fost una echilibrată, în care cele două formații au înscris 82 de puncte împreună și au irosit foarte multe aruncări din poziții ideale. Oltenii au condus de la primul punct în acest meci și, chiar dacă au avut și perioade mai puțin productive, și-au demonstrat „supremația“ în fața adversarilor. La cabine s-a intrat cu un avantaj de doar două posesii pentru SCMU, scor 43-39.

În partea a doua, în schimb, Miercurea Ciuc nu a mai contat în ofensivă, în special în ultimul sfert, iar craiovenii lui Todorov pur și simplu s-au „distrat“. După 20-15 în actul al treilea, gruparea din Bănie a câștigat și ultimul sfert, 25-20, iar partida a încheiat-o la o diferență de 14 puncte în fața adversarilor, scor 88-74.

SCMU Craiova: Filipovic (25), Pratt (11), Diculescu (15), Vucic (6), Țibîrnă (2), Cinac (7), Henson (3), Person (11), Oprean (3), Andrieș (5), Licurici, Bagairea.

Pentru SCMU Craiova va urma duelul cu CSM Focșani. Partida este programată duminică, de la ora 16.00.

Citește și: Din nou dramatism, dar finalul a fost al lor. SCMU Craiova, eșec în decisiv cu Zalău

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS