9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiDin nou dramatism, dar finalul a fost al lor. SCMU Craiova, eșec în decisiv cu Zalău

Din nou dramatism, dar finalul a fost al lor. SCMU Craiova, eșec în decisiv cu Zalău

Echipa masculină de volei SCMU Craiova a încheiat cu un eșec la limită primul turneu de play-off al Diviziei A1, disputat la Zalău. După victoriile spectaculoase cu Arcada Galați și Steaua, alb-albaștrii au avut parte de un nou meci electrizant sâmbătă după masă, cu echipa din localitate, SCM Zalău. A fost o victorie a formației gazdă cu scorul de 3-2 (25-22, 21-25, 25-19, 18-25, 15-11), dar băieții lui Pascu, care sunt foarte aproape de o medalie în acest sezon, merită felicitați pentru un joc de-a dreptul fantastic

Cele două formații au avut fluctuații de formă și concentrare în acest meci, iar acest lucru nu a făcut decât să crească „dramul“ de dramatism până la ultimele puncte. Toate cele cinci seturi au fost echilibrate, s-a jucat un volei intens, iar spectacolul nu a lipsit. Cei de la Zalău s-au aflat mereu în fața Craiovei per seturi, 1-0 și 2-1, iar, într-un final, s-au impus dramatic. 25-22, 25-19 și 15-11 (decisiv) au fost scorurile seturilor câștigate de formația din Sălaj, în timp ce oltenii au punctat pe tabelă după 25-21 și 25-18.

SCMU Craiova: Gommans, Kovacevic, Bartha, Lică, Suson, Diaconescu (L), Teleleu, Călin, Grigoraș, Lupu, Cîrlogănescu, Marelic, Georgescu.

După rezultatele înregistrate în cadrul turneului de la Zalău, SCMU Craiova a strâns 50 de puncte și se află pe poziția a treia în clasament. Primele două clasate sunt Arcada Galați (56 puncte) și SCM Zalău (54 puncte), în timp ce Steaua este a patra, cu 46 de puncte.

Pentru alb-albaștrii va urma, săptămâna viitoare, ultimul turneu al acestui campionat, de data aceasta la Galați. Craiovenii lui Pascu se vor duela cu aceleași trei formații, în aceeași ordine.

Citește și: Accidentările nu îi dau pace! Simona Halep va rata meciul de Fed Cup dintre România și Italia

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS