20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetCe am construit într-o repriză, am distrus în alta. SCMU Craiova, eșec la Cluj

Ce am construit într-o repriză, am distrus în alta. SCMU Craiova, eșec la Cluj

SCMU Craiova a jucat doar o repriză la Cluj, iar acest lucru nu a fost suficient pentru a obține victoria. După o primă parte în care Craiova a arătat un baschet destul de bun, a urmat o repriză secundă groaznică, în care gazdele de la U-Banca Transilvania Cluj s-au desprins decisiv și au închis meciul cu 75-68. După acest rezultat, Craiova are un total de cinci victorii și patru eșecuri în actualul sezon.

Prima repriză din Sala Polivalentă din Cluj a fost una extrem de echilibrată. Cele două formații au stat aproape una de cealaltă, fără să se desprindă la mai mult de patru puncte. Dacă din tabăra gazdelor s-a evidențiat doar Richard din afara semicercului și Stipanovic de sub panou, din echipa Craiovei au avut o evoluție bună Cinac, Henson, dar și Diculescu, de la mare distanță. La capătul primului sfert, gazdele de la U-Banca Transilvania aveau un avantaj de o posesie, scor 17-15.

În actul secund, gruparea din Bănie a fost la conducerea jocului și a reușit să preia conducerea după 5 minute, scor 23-21. Până la pauză avantajul de două puncte a fost menținut, iar SCMU Craiova conducea cu 37-35.

Am „adormit“ la pauză..din nou!

După pauză, Craiova a uitat „baschetul“, în timp ce jocul clujenilor s-a schimbat în bine. Aceștia au reușit 7 puncte consecutive, ceea ce l-a forțat pe Todorov să solicite timeout. Chiar și așa, alb-albaștrii nu s-au mai concentrat, iar după cinci minute, Clujul avea un incredibil 15-0. Înainte de ultimele 10 minute, trupa lui Silvășan avea un avans de 14 puncte, scor 59-45.

În actul al patrulea, Craiova a jucat la întâmplare, a aruncat la coș doar ca să arunce, iar scorul a căpătat proporții. Într-un final, gazdele s-au mai relaxat, dar s-au impus cu 75-68 și au bifat al 8-lea succes din tot atâtea partide în LNBM.

SCMU Craiova: Diculescu (15), Filipovic (13), Pratt (2), Țibîrnă (2), Person (2), Vucic (7), Henson (17), Cinac (10), Bagairea, Oprean, Licurici, Andrieș. Antrenor: Aco Todorov.

Pentru SCMU Craiova va urma un nou turneu în perioada 20-21 ianuarie. Atunci, alb-albaștrii vor întâlni, la Oradea, echipa gazdă, antrenată de Cristi Achim și BC Timișoara.

Citește și: Reîncepe spectacolul la fileu în Bănie

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS