22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetAu început jocurile de pregătire. SCMU Craiova, start bun în Bulgaria

Au început jocurile de pregătire. SCMU Craiova, start bun în Bulgaria

Echipa masculină de baschet SCMU Craiova s-a pus în mişcare în această săptămână. După o pauză foarte mare cauzată de pandemie, echipa olteană a început pregătirile pentru noul sezon, iar primul popas pe care l-a făcut a fost Bulgaria. Alb-albaştrii au plecat la sud de Dunăre pentru a disputa două jocuri amicale, cu Tundzha Yambol şi BC Beroe.

Ieri, trupa pregătită de Aleksander Todorov a câştigat primul joc în noua formulă, împotriva formaţiei Yambol. Conform Craiova Baschet Fans, a fost 95 – 90 în favoarea echipei noastre, după un meci echilibrat, în care cele două trupe au avut ca scop principal reglarea anumitor reguli şi tactici de joc.

Dino Cinac a fost cel mai bun marcator al oltenilor, cu un total de 21 de puncte, urmat de internaţionalul român, Dragoş Diculescu, cu 17 puncte şi de Jonathan Person, cu 14 reuşite.Au mai punctat Monyea Pratt (12), Goran Filipovic (12), Bogdan Țîbîrnă (10), Alin Andrieș (5), Nenad Sulovic (4).

Pentru echipa noastră a evoluat și Andrei Oprean dar nu a reușit să puncteze în timp ce Dragoș Gheorghe,Robert Licurici și Sabin Bagairea nu au fost utilizați.

Pentru alb-albaştri urmează un nou joc de verificare, astăzi, împotriva formaţiei BC Beroe. De menţionat faptul că în cadrul acestei echipe evoluează doi sportivi care au trecut prin campionatul românesc, Pavel Marinov și Nikolay Stoyanov (jucător care a evoluat în sezonul trecut pentru echipa noastră).

Citeşte şi: Sporturile în aer liber, primele care se vor putea bucura de suporteri

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS