9 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetÎncă un eșec. Baschetbaliștii Craiovei au jucat doar o repriză la Oradea

Încă un eșec. Baschetbaliștii Craiovei au jucat doar o repriză la Oradea

Echipa masculină de baschet SCM „U” Craiova a mai înregistrat încă o înfrângere în LNBM. Trupa lui Aleksandar Todorov a cedat sâmbătă seară, la Oradea, cu scorul de 70-61 și a ajuns la a treia înfrângere consecutivă în campionat. Partida a contat pentru etapa a 7-a din Liga Națională de Baschet Masculin.

Primul sfert a fost cel mai echilibrat al meciului. Cele două formații au mers cap la cap, cu mai multe aruncări bune de la distanță. A fost 23-22 pentru Craiova la finalul primelor 10 minute. Actul secund a fost la discreția oltenilor, care au luat avans pe tabelă după reușitele lui Laser și Diculescu. Oradea nu a fost la fel de inspirată în fața coșului și a mai reușit să înscrie doar 10 puncte până la pauză. Gruparea craioveană s-a aflat la conducere pe tabelă după primele două sferturi, 42-34.

Ce se întâmplă după pauză?

La fel ca și în alte partide din acest an, baschetbaliștii Craiovei nu reușesc să se concentreze mai mult de o repriză. După reluarea jocului din sala „Antonio Alexe”, jucătorii lui Aco Todorov nu au mai avut reacție atât pe faza defensivă, cât și pe cea ofensivă. Dacă în sfertul al treilea au adăugat pe tabelă doar 10 puncte, în ultimul act lucrurile au mers și mai rău. Oradea a trecut la conducerea jocului și a înscris coș după coș de la distanță. Giordan Watson a fost „călăul” Craiovei, cu un total de 24 de puncte. S-a încheiat 70-61 pentru CSM Oradea, care a ajuns la a 4-a victorie consecutivă în campionat.

SCM „U” Craiova: Gudul (10), Troupe (9), Năsturescu, Laser (7), Pratt (6), Diculescu (16), Tibârnă (5), Berceanu, Bagairea, Stoyanov, Byrd (8).

În etapa următoare, SCM „U” Craiova se va deplasa la Sibiu, pentru duelul cu vicecampioana României. Partida din Sala „Transilvania” va avea loc pe 4 decembrie.

Poate te interesează și: Liga Elitelor / Academia „Gică Popescu“, perdantă în dubla cu „U“ Cluj

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS