14.7 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLiga Elitelor / Academia „Gică Popescu“, perdantă în dubla cu „U“ Cluj

Liga Elitelor / Academia „Gică Popescu“, perdantă în dubla cu „U“ Cluj

Formațiile de republicani ale Academiei „Gică Popescu“ nu au contabilizat niciun punct în deplasarea de astăzi, de la Universitatea Cluj, din etapa 20 de la Liga Elitelor.

La Under 19, „GP“ Craiova a capotat, scor 1-6, în fața ardelenilor. Golul grupării din Bănie a fost marcat de Mihai Mehedințeanu.

Academia „Gică Popescu“ U19: Matei – Darius Boldu, Tudor, Mitrana, Alexandru – Mehedințeanu, Badea – Negreț, Cosma, Butoroagă – Diaconescu. Au mai intrat: Păun, Szabo, Denis Boldu. Antrenor: Gică Barbu.

În urma acestui insucces trupa lui Gică Barbu ocupă locul 7, cu 28 de puncte.

Înfrângere și la cei mici

La Under 17, „GP“ Craiova a cedat cu 4-1 în fața Universității Cluj. Golul Academiei din Bănie a fost înscris de Denis Prunaru.

Academia „Gică Popescu“ U17: Matei – Urdu, Calițoiu, Trușcă, Prunaru – Neață, Udrea, Andrei Grigorie, Alex Grigorie – Vlad, Gheorghe. Au mai intrat: Vodă – Florea, Pîrvu, Biră, Căpățână.

Trupa lui Ionuț Cimpoeru ocupă după acest rezultat, la fel ca prima echipă, locul 7, dar cu 31 de puncte.

În runda viitoare, penultima a campionatului, Academia „Gică Popescu“ va primi vizita celor de la LPS Banatul Timișoara. Meciul de la Under 19 va avea loc sâmbătă, 30 noiembrie, de la ora 9.00, iar cel de la Under 17 va începe două ore mai târziu. Ambele vor fi găzduite de baza sportivă de la „Hanul Doctorului“.

Citește și: Liga Elitelor / Universitatea Craiova a marcat de cinci ori la Oradea

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS