12.6 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăSportLupte / LPS Petrache Trișcu, performer la CN Școlar! Mihalcea, campion național

Lupte / LPS Petrache Trișcu, performer la CN Școlar! Mihalcea, campion național

În perioada 22-24 martie, la Reșița, s-a desfășurat Campionatul Național Școlar U17 de lupte, o competiție importantă la nivelul României. Prezenți la „datorie“ au fost și mai mulți sportivi din cadrul clubului LPS Petrache Trișcu, care au încercat pe cât posibil să facă o treabă bună și, de ce nu, să obțină și un premiu pe măsură. La final, patru dintre ei au performat și au obținut medalii.

În total, LPS Petrache Trișcu s-a ales cu o medalie de aur și, implicit, cu un titlu de campion național, cu o medalie de argint, dar și cu două de bronz. Astfel, Mihalcea Florin (cat. 60 kg) a obținut medalia de aur și a devenit, pentru a treia oară, campion național la CN Școlare. Argintul a fost câștigat de către Alina Covrig (cat. 43 kg), în timp ce cu medaliile de bronz se pot lăuda Alina Oprea (cat. 46 kg) și Răzvan Căruț (cat. 51 kg). Notabil este și rezultatul Mariei Badea, cea care s-a clasat pe locul cinci la cat. 69 kg. Sportivii sunt pregătiți de către antrenorii Aurel Cimpoeru, Marius Cimpoeru şi Valentin Boboşca.

Aurel Cimpoeru: „Sunt mulţumit de evoluţia tuturor“

Aurel Cimpoeru a vorbit cu GdS despre rezultatele obţinute de sportivii de la LPS Petrache Trișcu. Acesta s-a declarat mulţumit de rezultate şi speră ca luna aprilie să fie una de care să-şi aducă aminte cu drag.

„Sunt mulţumit de evoluţia tuturor sportivilor. Mihalcea este la al treilea titlu naţional şcolar, ceea ce este îmbucurător. Au fost meciuri frumoase, disputate. Sportivi prezenţi au fost chiar mulţi. Cred că am obţinut tot ce se putea obţine la această competiţie. Poate la o categorie s-ar fi putut o medalie mai străucitoare, dar, în rest, cam aici suntem în momentul de faţă.

Următoarea competiţie este în perioada 5-7 aprilie. Va avea loc Cupa României U15 la Călăraşi, în timp ce la Baku (Azerbaidjan) vor avea loc calificările pentru Olimpiadă. Va fi primul hop pentru sportivii noştri. Sper să pot merge şi eu acolo, să fiu alături de ei, în timp ce la Cupa României vor fi prezenţi lângă copii Valentin Boboşca şi Marius Cimpoeru. Sperăm să avem parte de o lună aprilie de vis“, a declarat Aurel Cimpoeru, pentru GdS.

Citește și: Sorana Cîrstea, entuziasmantă la Miami! Victorie de clasă cu Kasatkina în turul 3

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS