12.6 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCanotaj / Marius Cozmiuc: „Vreau să-mi închei cariera pe cea mai înaltă treaptă la JO!“

Canotaj / Marius Cozmiuc: „Vreau să-mi închei cariera pe cea mai înaltă treaptă la JO!“

Canotorul Marius Cozmiuc a declarat, vineri, la Complexul Sportiv Naţional „Elisabeta Lipă“ din Snagov, că îşi doreşte să îşi încheie cariera pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la Jocurile Olimpice de la Paris.

„Îmi doresc să îmi închei cariera pe cea mai înaltă treaptă la Jocurile Olimpice. Acesta este visul meu. Pentru că am obţinut toate medaliile de aur la toate competiţiile majore, la Europene, la Mondiale, mai puţin la Jocurile Olimpice. La precedenta ediţie, cea de la Tokyo, am reuşit un argint (n.r. – la dublu rame), iar acum, la Paris, vreau să iau aurul. Dar indiferent de rezultat, va fi o bucurie pentru mine, pentru că va fi a patra mea participare la Jocurile Olimpice.

Timpul trece foarte repede, mai este puţin până la Jocurile Olimpice. Ne dorim toţi să facem un rezultat bun şi suntem încrezători că vom reuşi, pentru că am muncit foarte bine şi ştim ceea ce putem. După aceea sigur că va veni şi momentul retragerii mele. A trecut foarte mult de când suntem aici şi ne dorim să ne mărim familia (n.r. – alături de soţia sa, Ionela Cozmiuc)“, a declarat Cozmiuc, citat de Agerpres.

Citeşte şi: Monica Niculescu e în optimi la Miami! Victorie impresionantă în faţa unor favorite

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS