14.4 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăSportBox | Ion Joiţa se mândreşte cu Raul Stănciulescu, noul campion de la cadeţi (VIDEO)

Box | Ion Joiţa se mândreşte cu Raul Stănciulescu, noul campion de la cadeţi (VIDEO)

-

Secţia de box a SCM Craiova are un motiv de bucurie după participarea sportivilor săi la Campionatul Naţional de Cadeţi. Antrenorul Ion Joiţa a mers la Piatra Neamţ cu trei sportivi şi unul dintre ei a ridicat medalia de aur.

„M-am deplasat cu trei sportivi la Piatra Neamţ, iar unul dintre ei a ieşit campion. Ceilalţi doi au boxat foarte bine. Este vorba despre Mădălin Rădulescu şi Legastin Bădărac. Au câştigat câte un meci, apoi au picat cu sportivi din Oneşti şi Bacău, oraşe care au cluburi tari cu sportivi foarte buni, şi au pierdut la puncte. Au câştigat în schimb experienţă în ring şi sper să le folosească anul viitor, când vor fi în anul doi de cadeţi.

La categoria grea ne-a reprezentat vicecampionul de anul acesta la Cupa României, Raul Stănciulescu. El a fost cap de serie, a luat locul 1. În semifinale a câştigat în faţa unui sportiv de la 1 Decembrie (Onasis Stancu – n.r.), care a pierdut prin abandon în repriza a treia. Arbitrii au oprit meciul după ce l-au numărat de trei-patru ori. În finală a înfruntat singurul sportiv de la Piatra Neamţ (Andrei Lucian Radu – n.r.), pe care toată lumea îl vedea campion. Am avut emoţii foarte mari!

VEZI VIDEO!

I-am spus copilului să dea totul, m-a ascultat şi l-a ‘omorât’ în toate cele trei reprize. A stat numai pe el şi a câştigat fără probleme. Arbitrii l-au indicat campion naţional de cadeţi (90 kg – n.r.)! Eu sunt foarte mulţumit şi trebuie să le mulţumesc părinţilor lui pentru că îl sprijină foarte mult. A făcut şi K1 şi pot spune că are stofă de mare spotiv. Este foarte dur în ring, se pregăteşte foarte bine şi uitaţi-vă că rezultatele au început să apară.

Pregătirea continuă, nu avem vacanţă. A fost un an foarte bun pentru mine, pentru că elevii mei au obţinut multe medalii“, a declarat Ion Joiţa, pentru GdS Sport.

Citeşte şi: Florentin Pera a convocat 20 de jucătoare pentru Trofeul Carpaţi

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Judecătoarea care se droga cot la cot cu interlopii...

Ana Maria Chirilă, judecătoarea acuzată că le vindea infractorilor...

ȘTIRI GdS