22.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalHandbal / „U“ Craiova, victorie mare cu CSU Galați și calificare în turul 1 al Cupei

Handbal / „U“ Craiova, victorie mare cu CSU Galați și calificare în turul 1 al Cupei

Universitatea Craiova a obținut, sâmbătă, o victorie mare cu CSM Galați în sala Ion Constantinescu și implicit calificarea în turul 1 al Cupei României. Formația pregătită de Costin Dumitrescu și Cătălin Popescu s-a impus cu scorul de 35-29 (14-19) la capătul unui meci antrenant, în care formația vizitatoare s-a aflat la conducere o bună perioadă de timp.

Prima parte a meciului a aparținut echipei din Galați, care s-a și desprins pe tabelă înainte de pauză, scor 19-14. Oltenii nu au fost inspirați la construcție, iar defensiva a scârțâit pe alocuri, dar nu același lucru putem spune și în repriza secundă. De la cabine, jucătorii Craiovei au intrat extrem de motivați să întoarcă soarta partidei și au și izbutit acest lucru.

Treptat, alb-albaștrii au recuperat din deficit, au restabilit egalitatea, iar apoi, înspre jumătatea reprizei secunde, s-au desprins categoric. La finele celor 60 de minute, Universitatea s-a impus cu 35-29 și avansează în Cupă

Universitatea Craiova: Gheorghiță, Bureța – Ianăși 11, Gușatu 10, Luntaru 6, Iovănescu 3, Păun 2, Budoiu 2, Coadălată 1, Micu, Bourous, Rușeanu. Antrenori: Costin Dumitrescu și Cătălin Popescu.

Citește și: SCM Craiova se deplasează la Baia Mare pentru cele trei puncte

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS