24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLPF a anunţat echipa etapei a 11-a din Superligă! Ştiinţa a dat un singur „leu“

LPF a anunţat echipa etapei a 11-a din Superligă! Ştiinţa a dat un singur „leu“

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a prezentat, marţi, echipa etapei a 11-a din Superligă. Cum FCU a pierdut la Voluntari, nu are niciun reprezentant în cel mai bun unsprezece. În schimb, victoria extrem de muncită a Universităţii Craiova cu FCSB a fost apreciată de către reprezentanţii forului fotbalistic. În formula ideală a rundei se regăseşte unul dintre „leii“ lui Mirel Rădoi, care a şi marcat în disputa de sâmbătă.

De asemenea, MVP-ul partidei cu FCSB a fost desemnat Jovan Markovic!

Iată cum arată echipa ideală a etapei a 11-a în opinia LPF:

PORTAR

Mihai Popa (FC Voluntari / 21 de ani) – A doua partidă la rând în care a fost la înălţime! Contra celor de la FCU 1948, tânărul portar al ilfovenilor a avut 6 şuturi respinse, dintre care 3 „supersave-uri”.

FUNDAŞI

Mihai Butean (FC Hermannstadt / 26 ani) – Singurul integralist din lotul revelaţiei FC Hermannstadt, Butean a reuşit o nouă pasă decisivă. În plus, a câştigat 14 dueluri şi a avut 9 recuperări, dintre care 4 în jumătatea adversă.

Bogdan Mitrea (U Craiova / 34 de ani) – A înscris pentru prima dată în tricoul Universităţii şi a ajuns la 32 de reuşite în Superliga României.

Cristian Săpunaru (Rapid / 38 de ani) – Liderul din teren al Rapidului şi-a condus echipa spre un nou succes. A participat la construcţia ambelor goluri înscrise de giuleşteni.

Mario Camora (CFR Cluj / 35 de ani) – A înscris golul victoriei, primul cu piciorul drept din cariera acestuia în principala competiţie internă, fapt remarcat şi de Dan Petrescu.

MIJLOCAŞI

Anass Achahbar (Sepsi OSK / 28 de ani) – Introdus pe teren în partea secundă, a contribuit la cel mai clar succes din istoria covăsnenilor în prima ligă cu un gol şi o pasă decisivă.

Lukáš Droppa (FC Voluntari / 33 de ani) – Pe lângă evoluţia foarte bună de la centrul terenului, a marcat golul care s-a dovedit a fi de 3 puncte.

Baba Alhassan (FC Hermannstadt / 22 de ani) – Un nou meci mare făcut de mijlocaşul sibienilor, care a reuşit a 3-a dublă în acest sezon!

ATACANŢI

Mario Rondón (Sepsi OSK / 36 de ani) – Două goluri şi un penalty scos. A fost un meci special pentru vârful grupării din Sf. Gheorghe, asta deoarece a bifat cea de a 100-a prezenţă în campionatul României.

Alexandru Tudorie (Sepsi OSK / 26 de ani) – Deşi a evoluat doar 23 de minute, a înscris de două ori şi a oferit o pasă decisivă spectaculoasă.

Denis Alibec (Farul / 31 de ani) – A făcut meciul perfect. A marcat de două ori şi a oferit o pasă decisivă.

ANTRENORUL ETAPEI

Gheorghe Hagi (Farul / 57 de ani) – Fotbal spectacol, asta oferă Farul lui Hagi în acest sezon! Constănţenii au marcat de 3 ori pentru al 5-lea meci la rând şi sunt lideri după 11 etape.

Citeşte şi: Rădoi a propus bine! Edi Iordănescu l-a convocat pe Bogdan Mitrea la naţională

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS