7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisStupoare în tenis! Ashleigh Barty se retrage definitiv la doar 25 de ani

Stupoare în tenis! Ashleigh Barty se retrage definitiv la doar 25 de ani

Ashleigh Barty, numărul unu mondial din tenisul feminin, a anunțat azi-noapte că se va retrage din sportul profesionist la doar 25 de ani. Australianca a făcut anunţul pe reţelele de socializare, dezvăluind că pleacă „pentru îndeplinirea altor visuri”.

„Mă voi retrage din tenis. E prima dată când o zic cu voce tare, e greu de spus. Sunt atât de fericită şi sunt atât de pregătită. Şi ştiu doar că în momentul de faţă în inima mea, pentru mine ca persoană, asta este corect. Sunt atât de recunoscătoare pentru tot ce mi-a dat acest sport şi mă simt mândră şi împlinită. Mulţumesc tuturor celor care m-au susţinut pe parcurs, voi fi mereu recunoscătoare pentru amintirile pe care le-am creat împreună”, a spus ea Barty, citată de Prosport.

Barty a obţinut 15 titluri la simplu şi 12 la dublu şi a câştigat 23,829,071 de dolari din tenis. Ea are un total de 121 de săptămâni ca lider WTA. În ianuarie, ea a devenit prima jucătoare australiană care a câştigat titlul de simplu feminin de la Australian Open în 44 de ani.

Citeşte şi: Patru românce vor lua startul la Miami! Vezi care sunt primele adversare!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS