13.4 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTenisHalep - Cîrstea, meciul mult aşteptat de la Indian Wells! Ştim ora de start!

Halep – Cîrstea, meciul mult aşteptat de la Indian Wells! Ştim ora de start!

Simona Halep (30 de ani, 26 WTA) și Sorana Cîrstea (31 de ani, 27 WTA) se întâlnesc în această seară, de la ora 20.00, într-un meci extrem de aşteptat din optimile de finală de la Indian Wells. Cele două sportive se întâlnesc în circuit pentru prima oară din 2010 încoace.

Învingătoarea dintre Simona și Sorana va da în sferturi peste Petra Martic (Croația – 79 WTA) sau Liudmila Samsonova (Rusia – 32 WTA – favorită 28).

Pentru semifinale, adversara se va alege din partidele Iga Swiatek (4 WTA – favorită 3) vs Angelique Kerber (16 WTA – favorită 15) și Harriet Dart (122 WTA) vs Madison Keys (29 WTA – favorită 25).

„Va fi o mare provocare pentru mine, dar este doar un alt meci. Sunt obișnuită să joc cu româncele. Desigur, va fi un meci greu pentru că este o jucătoare grozavă. Aștept cu nerăbdare ziua liberă și după mă voi gândi la partida următoare“, spunea Halep, pentru Eurosport.

Principalele favorite au fost eliminate

Pe partea de tablou pe care se află Halep și Cîrstea au fost eliminate deja jucătoare importante, care au avut statutul de capi de serie.

Dacă Barbora Krejcikova (favorită 1 după forfaitul lui Ashleigh Barty) a renunțat în ultimul moment să participe, pe lista sportivelor eliminate se regăsesc, printre altele, următoarele: Karolina Pliskova (7), Garbine Muguruza (8), Emma Răducanu (11), Elina Svitolina (12), Cori Gauff (16), Tamara Zidansek (19) și Daria Kasatkina (23).

Simona Halep, 26 WTA, și Sorana Cîrstea, 27 WTA, sunt vecine de clasament, după ce au avut de-a lungul anilor traiectorii diferite în carierele lor. Traseele diferite ale celor două le-au adus acum foarte aproape una de alta, vecine chiar în ierarhia mondială: Simona pe 26, Sorana pe 27. 

Citeşte şi: Marius Copil a câştigat la Portimao primul titlu după şase ani

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS