24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportRugby / Spania - România se mută pe alt canal! Vezi cine va transmite!

Rugby / Spania – România se mută pe alt canal! Vezi cine va transmite!

Spania – România la rugby se joacă duminică, 27 februarie, cu începere de la ora 13:45 la Madrid. „Stejarii” au decolat sâmbătă dimineața spre Peninsula Iberică, iar în cazul unei victorii vor fi calificați la Cupa Mondială din 2023, organizată de Franța.

Confruntarea era inițial programată pe TVR 1, dar din cauza conflictului Rusia – Ucraina, meciul va fi transmis de TVR 2, anunță Prosport. Postul public alocă spații importante situației tensionate din marile orașe ucrainene: Kiev, Harkov, Mariupol și Lvov. Din același motiv partida Georgia – Rusia, de la Tbilisi, din Rugby Europe Championship, a fost amânată pentru o dată ulterioară.

Palmaresul general al întâlnirilor directe este net favorabil „stejarilor”. Ultimele două întâlniri au avut loc în România, la Botoșani, respectiv în Ghencea. Ambele au fost câștigate de ai noștri, 22-16 și 24-7. În replică ultimele două partide disputate la Madrid au revenit Spaniei, anteriorul succes al nostru consemnându-se în 2016.

România și Spania s-au întâlnit de 39 de ori, 35 de victorii au revenit Stejarilor, iar 4 victorii au bifat „Los Leones“.

Citește și: Medvedev: „În momente ca acestea tenisul nu este atât de important!“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS