5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisAstăzi are loc cununia civilă a Simonei Halep cu Toni Iuruc! Invitat de gală

Astăzi are loc cununia civilă a Simonei Halep cu Toni Iuruc! Invitat de gală

Simona Halep şi Toni Iuruc se căsătoresc oficial astăzi, la Constanţa. Preşedintele României, Klaus Iohannis, va fi invitat de gală la cununia civilă a Simonei Halep, eveniment programat de la 16.00. Simona le-a transmis invitaţilor câteva condiţii drastice, în timp ce la petrecere sunt aşteptaţi peste 300 de invitaţi, în special prieteni, rude şi apropiaţi ai celor doi.

Printre cei 300 de invitaţi sunt şi câteva mari personalităţi. Bineînţeles, Ilie Năstase şi Ion Ţiriac nu pot lipsi de la acest eveniment. Mare pasionat de tenis, Klaus Iohannis a primit invitaţia de la soţii Halep – Iuruc şi sunt şanse foarte mari să-şi facă apariţia.

Cea mai mare jucătoare de tenis a României le-a transmis celor 300 de invitaţi că nu au voie să vină la petrecere cu telefoane mobile sau cu alte dispozitive de înregistrat. De asemenea, le-a interzis să vină cu cadouri sau cu daruri în bani.

Menţionăm că după căsătorie, sportiva a ales să-şi păstreze numele de familie şi în acte se va numi Simona Halep-Iuruc.

„Simona se va întoarce cu o motivație și mai mare“

Eduard Novak, ministrul sportului, a declarat că Halep ar putea lua o pauză din activitate și ar putea reveni la doi ani după ce va naște.

„Simona se află într-o altă fază a vieții, s-a și căsătorit. Dar poate pe viitor va reveni pe locul unu mondial. Uitați-vă la Serena Williams, fiecare sportivă are o perioadă în viața ei când o lasă mai moale.

Probabil are și ea o viață privată. Poate va naște un copil și doi ani Simona se va bucura de el, apoi își va relua jocul. Are puterea să revină, e tânără. Nu e o sportivă care a ajuns la apogeul carierei. Poate se va întoarce cu o motivație și mai mare”, a spus Eduard Novak, ministrul tineretului şi sportului.

Halep va juca la Transylvania Open

Cluj-Napoca va găzdui în perioada 23-31 octombrie al doilea turneu WTA din acest an, după ce Winners Open s-a desfăşurat în luna august, fiind câştigat de germanca Andrea Petkovic. Cluj-Napoca este singurul oraş din Europa care deţine două licenţe WTA. La turneul din octombrie, unde fi puse în joc 280 de puncte WTA şi premii de 235.238 de dolari, Simona şi-a confirmat prezenţa.

„Ultima dată când am văzut-o pe Simona la Cluj, pe terenul de joc, alături de fani, a fost în 2019, la Sports Festival. Ne bucurăm că a reuşit să îşi revină după accidentări şi abia aşteptăm să o primim acasă aşa cum se cuvine, cu tribuna plină. Se anunţă deja o competiţie acerbă în octombrie, la Cluj. Transylvania Open este ultimul turneu înainte de WTA Finals, aşa că vom avea cu siguranţă un tablou foarte puternic!”, a declarat Patrick Ciorcilă, directorul turneului Transylvania Open, citat de Agerpres.

Biletele pentru Transylvania Open WTA250 vor fi puse în vânzare la începutul lunii octombrie, iar numărul lor va fi decis în funcţie de reglementările legale în vigoare la data respectivă. Meciurile se vor juca în BT Arena, pe hard, iar competiţia va începe cu două zile de calificări. În cadrul turneului vor concura 32 de jucătoare la simplu şi 16 echipe la dublu.

Citeşte şi: Jaqueline Cristian, meci modest în primul tur de la Portoroz

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS