22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportClubul CSU Craiova, medaliat de trei ori la Finala CN de Lupte U23

Clubul CSU Craiova, medaliat de trei ori la Finala CN de Lupte U23

În perioada 30 iulie – 1 august, la Lugoj, s-a desfăşurat Finala Campionatului Naţional de Lupte U23. Clubul CSU Craiova are cu ce se lăuda după această competiţie, pentru că a obţinut nu mai puţin de trei medalii, una mai strălucitoare decât cealaltă.

Altfel zis, sub comanda antrenorilor Aurel şi Marius Cimpoeru, sportivul Ştefan Coman a câştigat medalia de aur la categoria 70 kg, Constantin Gheorghe a luat argint la categoria 74 kg, în timp ce Alisa Bora a obţinut medalia de bronz, la categoria 50 kg. Rezultatele sunt mulţumitoare atât pentru club, cât şi pentru antrenori, mai ales că sportivii participanţi sunt încă la o vârstă fragedă.

Menţionăm că, la această competiţie, clubul CSU a participat şi cu un al patrulea sportiv, Ştefi Bora, fratele Alisei Bora. Din păcate, acesta nu a reuşit să obţină vreo medalie, cedând în semifinale.

Aurel Cimpoeru s-a arătat mulţumit de ceea ce elevii săi au reuşit la concursul de la Lugoj, mai ales că nu au fost cele mai bune condiţii puse la dispoziţie.

„Rezultatul final este mulţumitor pentru noi toţi, ţinând cont că toţi sunt tineri, au 23 de ani doar. Şi perioada de până acum a fost una dificilă, iar condiţiile în care s-a desfăşurat concursul nu au fost tocmai cele mai bune. Căldura ne-a dat mari bătăi de cap în sală, dar, în cele din urmă, rezultatele finale sunt foarte bune“, a punctat Aurel Cimpoeru.

Citeşte şi: Box / Luis Camen, medaliat cu bronz la Campionatul Naţional de Tineret

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS