10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBox / Luis Camen, medaliat cu bronz la Campionatul Naţional de Tineret

Box / Luis Camen, medaliat cu bronz la Campionatul Naţional de Tineret

În perioada 27 iulie – 1 august, la Brăila, a avut loc Campionatul Naţional de Tineret la box, unde clubul SCM Craiova a participat. A fost o competiţie importantă şi numeroasă, la care a luat parte chiar şi preşedintele Federaţiei Române de Box, Vasile Cîtea.

Ion Joiţa, antrenorul sportivilor de la SCM, s-a prezentat la Brăila cu doi pugilişti, dar numai unul dintre ei a reuşit să obţină o medalie. În discuţie intră Luis Florin Camen (LPS Petrache Trişcu), cel care a obţinut medalia de bronz la categoria 60 kg. Cel de-al doilea pugilist, Nae Gheorghe, a pierdut de la primul meci.

Din nou probleme de arbitraj

Tehnicianul pugiliştilor craioveni consideră că Luis Camen merita să boxeze în finală, dar arbitrul din meciul al treilea a tras mai mult înspre adversar.

„Am participat cu doi sportivi la Campionatul Naţional de Tineret, Camen Luis Florin şi Nae Gheorghe. Cel de-al doilea a cedat în primul meci în faţa unui sportiv foarte bun. Camen Florin, cel care este şi componentul lotului naţional de trei ani de zile, a boxat două meciuri, pe care le-a câştigat fără doar şi poate. În cel de-al treilea, a pierdut printr-o decizie de 3-2 cu un sportiv de la Suceava, vicecampion european. A fost cât se poate de clar viciere de rezultat, dar acum ce mai putem face? Luis a luat medalia de bronz, dar regretul rămâne că nu am putut boxa în finală. El rămâne, în continuare, component al lotului naţional.

Joi va pleca în patru turnee, pentru ca în octombrie să participe la Campionatul European. Antrenorul lotului ne-a promis că Luis va face parte din echipa naţională dacă va merge bine la această competiţie. Şi cum a boxat excelent, nu avem nicio emoţie“, a punctat Ion Joiţa, pentru GdS.

Citeşte şi: Kaiac-canoe / Cătălin Chirilă şi Victor Mihalachi, locul 5 în finala pe 1.000 de metri

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS