28.1 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăSportJudo / Şase medalii pentru sportivii de la CSU Craiova la Cupa României de seniori

Judo / Şase medalii pentru sportivii de la CSU Craiova la Cupa României de seniori

În perioada 25-26 iunie a avut loc Cupa României de seniori. La competiţia organizată la Poiana Braşov au participat 11 sportivi legitimaţi la CSU Craiova, care au reuşit cu adevărat să impresioneze. La final, şase judokani pregătiţi de Mihai Voinea au obţinut medalii, unele mai strălucitoare ca altele, iar clubul şi antrenorul sunt mai mult decât mulţumiţi.

Cele mai bune rezultate au fost obţinute de Cleonia Rîciu (CSU Craiova) şi de David Mitran (CSU Craiova). Cei doi au fost imbatabili, s-au clasat pe locul întâi şi au obţinut medaliile de aur la categoriile 57 kg, respectiv 90 kg. De asemenea, s-au câştigat şi două medalii de argint, care se adaugă în vitrina clubului şi în palmaresul sportivilor. Cătălin Boţa (CSU Craiova), la categoria 90 kg, şi Eusebiu Drăgotescu (CSU Craiova), la categoria 60 kg, au încheiat pe locul secund.

Trebuie să menţionăm şi faptul că Dorina Prejbeanu şi Florian Văcaru au obţinut medaliile de bronz, după ce au încheiat pe locul al treilea la categoriile 48 kg şi +78 kg.

Pe lângă Cupa României de seniori, CSU Craiova a avut o reprezentantă şi la Campionatul Naţional la sol. După ce a luat aurul în prima competiţie, Cleonia Rîciu s-a clasat pe locul al treilea la sol la categoria 63 kg şi s-a ales cu o nouă medalie, de această dată de bronz.

Rezultate mulţumitoare

Antrenorul sportivilor craioveni, Mihai Voinea, a declarat că rezultatele obţinute sunt peste aşteptările sale şi este mulţumit de ceea ce elevii săi au realizat la Poiana Braşov.

„Rezultatele sunt bune. Sincer, ne aşteptam la cinci medalii, dar acum este mult mai bine. Per total, sunt mulţumit de ceea ce au realizat sportivii mei. Pentru noi va urma Cupa Europeană de cadeţi, o competiţie extrem de importantă, unde ne dorim să performăm“, a spus Mihai Voinea, pentru GdS.

Citeşte şi: Elizabeta Samara a câştigat medalia de bronz la Europenele de la Varşovia

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS