17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMiercuri se dă startul CE de gimnastică artistică. România, prezentă cu 10 sportivi

Miercuri se dă startul CE de gimnastică artistică. România, prezentă cu 10 sportivi

În această săptămână vor debuta Campionatele Europene de gimnastică artistică de la Basel (21-25 aprilie 2021), competiţie la care sportivii români au o miză dublă: calificarea la Jocurile Olimpice și medalii în competiția individuală și în finalele pe aparate.

România va fi reprezentată la Campionatele Europene de Gimnastică de la Basel de un total de 10 sportivi tricolori. 5 vor fi la feminin și 5 la masculin, însă vor concura doar 4 gimnaști, atât în proba feminină, cât și în cea masculină.

Competiția va fi transmisă la tv în România de Look Sport + și Look Sport 1 timp de 5 zile (21-25 aprilie 2021). Campionatele Europene de la Basel pot fi urmărite online la următoarea adresă: http://gymtv.online/user/.

În tabără feminină, delegația tricoloră va fi reprezentată de următoarele gimnaste: Larisa Iordache, Ioana Stănciulescu, Silviana Sfiringu, Antonia Duță, Maria Holbură, fetele noastre vor fi însoțite la competiție de antrenorii, Lăcrămioara Moldovan, Cristian Moldovan, Liliana Cosma și Nicolae Forminte.

În tabăra băieților, delegația noastră va fi reprezentată de: Marian Drăgulescu, Andrei Muntean, Răzvan Marc, Emilian Neagu și Eduard Gavrilă, băieții vor fi însoțiți de antrenorii Ștefan Gal și Marius Urzică.

Dacă la Campionatele Europene desfășurate în luna decembrie 2020, în localitatea Mersin (Turcia), România s-a clasat pe locul doi, iar mai multe sportive de top nu au participat, la această competiţie vor concura și gimnaste din Rusia, Franța, Marea Britanie, Germania, Spania sau Olanda.

Citeşte şi: Tenis de masă / CSU Craiova, cu un pas în SuperLigă după ce a spulberat-o pe ACTT

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS