8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenis de masă / CSU Craiova, cu un pas în SuperLigă după ce a spulberat-o pe ACTT

Tenis de masă / CSU Craiova, cu un pas în SuperLigă după ce a spulberat-o pe ACTT

CSU Craiova este ca şi promovată în SuperLiga masculină de tenis de masă. Băieţii pregătiţi de Vasile Florea au făcut un meci mare la Bucureşti, împotriva celor de la ACTT şi s-au impus cu un 3-0 convingător (9-1 la seturi). Acesta a fost meciul tur, iar jocul de la Craiova este programat în acest weekend.

Componenţa echipei CS „U” Craiova: Daniel Simulescu, Bogdan Cristian, Alex Glogogeanu, Horia Ursuţ, Mihăiţă Mănescu. Antrenor: Vasile Florea.

Încă de la început, obiectivul impus clubului din Bănie era promovarea în SuperLigă. Se pare că sportivii olteni s-au conformat, iar de acum înainte trebuie să se gândească la meciurile tari vor urma în sezonul următor.

Reamintim că CSU Craiova a câştigat grupa din care a făcut parte în Divizia A, în timp ce ACTT, adversara de la acest baraj, s-a clasat pe locul al doilea în seria cealaltă.

Vasile Florea: „Mai bine de atât nu se putea“

Antrenorul Craiovei, Vasile Florea, s-a arătat extrem de fericit şi mândru de rezultatul obţinut de elevii săi, în meciul tur cu ACTT. De asemenea, acesta este conştient de ce îi va aştepta în SuperLigă, sezonul viitor.

„Mai bine de atât nu se putea, sunt extrem de mulţumit de ceea ce am obţinut, dar aşteptăm să se termine şi meciul retur pentru a ne bucura complet. În momentul în care câştigi primul meci cu 3-0, nu poţi decât să fii mândru de băieţii tăi. Oricum, pot spune că a fost o victorie de moral pentru sportivii mei, o victorie care ne dă mare încredere nu numai pentru meciul retur, ci şi pentru viitor.

Va fi complicat în SuperLigă, pentru că acolo este un alt nivel. Sunt jucători care evoluează în străinătate, sârbi, suedezi, sportivi cu experienţă. Vom încerca şi noi să ne întărim cumva, dar deocamdată ne gândim la meciul retur cu ACTT Bucureşti, iar apoi vom vedea ce trebuie făcut“, a spus Vasile Florea, pentru GdS.

Partida retur cu ACTT Bucureşti, de la Craiova, se va disputa sâmbătă.

Citeşte şi: Traseu complicat pentru Halep la Stuttgart. Românca va avea un debut complicat!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS