21.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSportJudo / CSU Craiova s-a întors cu trei medalii de la CN U18 Individual

Judo / CSU Craiova s-a întors cu trei medalii de la CN U18 Individual

În perioada 19-20 februarie a avut loc Campionatul Naţional U18 Individual. La competiţia organizată la Poiana Braşov au participat mai mulţi sportivi legitimaţi la CSU Craiova, dar şi la LPS Petrache Trişcu, care au reuşit să obţină rezultate importante.

Andreea Stan (CSU Craiova) s-a clasat pe primul loc şi a obţinut medalia de aur, la categoria -70kg. Dorina Prejbeanu (CSU Craiova) a luat argintul la categoria -44kg, în timp ce Valentina Jianu a obţinut medalia de bronz la categoria -40kg.

Rezultate notabile au obţinut şi Erika Văduva, (LPS Petrache Trişcu şi CSU Craiova) şi Daria Gheorghe (CSU Craiova). Cele două sportive s-au clasat pe locul al 5-lea, la categoriile +70 kg, respectiv +48kg.

Antrenorul sportivilor craioveni, Mihai Voinea, a mărturisit pentru GdS că rezultatele puteau fi mult mai bune decât cele obţinute şi are încredere că în competiţiile viitoare performanţele vor fi şi mai bune.

„Mă aşteptam la rezultate şi mai bune decât acestea, pentru că am participat cu opt sportivi. Dar, copiii evoluează, sunt în creştere şi capătă experienţă pe parcurs. Noi îi ajutăm şi îi sprijinim în continuare, pentru că drumul este lung şi surprizele sunt şi plăcute şi neplăcute. Pentru noi va urma Finala de Seniori, tot în Poiana Braşov, în perioada 24 martie. Am încredere că vom avea prestaţii foarte bune“, a spus Mihai Voinea, pentru GdS.

Citeşte şi: Stadionul de Atletism din Craiova, pregătit pentru Campionatul Balcanic de Ştafete

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS