16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal„U“ Craiova – FC Viitorul | Corneliu Papură: „Sperăm să câștigăm!“

„U“ Craiova – FC Viitorul | Corneliu Papură: „Sperăm să câștigăm!“

-

Universitatea Craiova întâlnește sâmbătă, de la ora 21.00, pe stadionul „Ion Oblemenco“, pe FC Viitorul. Partida contează pentru etapa a 18-a din Liga 1.

Antrenorul formației din Bănie, Corneliu Papură, consideră că acest joc va fi unul dificil și deschis oricărui rezultat, dar speră să-l câștige. Tehnicianul oltenilor a mai spus că putea pregăti și mai bine meciurile trecute și a punctat că absența publicului a privat echipa din Bănie de multe puncte.

Corneliu Papură a negat zvonurile potrivit cărora ar fi intrat în conflict cu Dan Nistor. A menționat totodată că nici cu Alex Mateiu nu a avut nicio problemă, așa cum s-a speculat. În privința criticilor care i se aduc, antrenorul Științei nu s-a arătat deranjat și nici surprins. El a punctat că are mari semne de întrebare asupra imparțialității celor care îl contestă.

Papură consideră că Universitatea Craiova are în continuare șanse la titlu, dar că trebuie ca meciurile să fie luate unul câte unul și tratate cu maximă seriozitate.

Vezi video!

Liga 1, etapa 18

Vineri, 22 ianuarie – ora 17.00: Chindia Târgoviște – Academica Clinceni, ora 20.00: FCSB – FC Voluntari.
Sâmbătă, 23 ianuarie – ora 12.30: Sepsi Sf. Gheorghe – Astra Giurgiu, ora 14.45: UTA Arad – FC Argeș, ora 21.00: Universitatea Craiova – FC Viitorul.
Duminică, 24 ianuarie – ora 18.00: Gaz Metan Mediaș – Poli Iași, ora 20.00: FC Botoșani – Dinamo.
Luni, 25 ianuarie – ora 20.30: AFC Hermannstadt – CFR Cluj.

Clasament:

Clasament oferit de flashscore.ro

Citește și: Cristiano Ronaldo, cel mai bun marcator din istoria fotbalului

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:00:11

ȘTIRI GdS