10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportStroe, mândru de performanţa canotorilor români la Europene

Stroe, mândru de performanţa canotorilor români la Europene

Ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, a transmis, luni, că acum înţelege insistenţele Elisabetei Lipă din primăvară, în perioada de carantină, când cerea permisiunea ca loturile naţionale să continue pregătirea centralizată la baza sportivă de la Sangov.

„Sunt realmente mândru de performanţa voastră, pentru că e obţinută în condiţii cu totul speciale şi pentru că aduceţi o rază de speranţă sportului românesc, în vremuri în care pandemia afectează activitatea de pregătire şi competiţională. Sunt mândru că aţi adus imagine şi onoare acestei ţări, de nişte rezultate pe care le anticipam cumva. Acum înţeleg mult mai bine de ce aţi insistat pentru a asigura continuitatea pregătirii acestor sportivi. Iată că rezultatele au venit mai devreme decât se aşteptau mulţi”, a declarat Stroe.

El consideră că rezultatele de la europene nu reprezintă decât o bornă a drumului pentru obiectivul de la Jocurile Olimpice de la Tokyo:

„Am un mare respect pentru aceşti campioni şi pentru Federaţia Română de Canotaj. E un exemplu de sacrificiu, un exemplu de muncă, de performanţă. Cu siguranţă acest eveniment de la care vă întoarceţi plini de glorie nu este decât o bornă în ceea ce priveşte obiectivul, următoarea ediţie a Jocurilor Olimpice. Şi vă spun că cele mai mari aşteptări le avem de la dumneavoastră”.

Citeşte şi: Mihai Covaliu: „Cele mai mari speranţe la Jocurile Olimpice le avem de la canotaj”

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS