8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportMarele Premiu al Rusiei ar putea să se dispute cu 30.000 de fani în tribune

Marele Premiu al Rusiei ar putea să se dispute cu 30.000 de fani în tribune

Organizatorii Marelui Premiu al Rusiei studiază posibilitatea să primească în jur de 30.000 de fani în tribunele Parcului Olimpic din Soci, în weekend-ul 25-27 septembrie când se va desfășura una dintre etapele din Formula 1.

Formula 1 a început în iulie 2020 fără spectatori în tribune. Prima cursă cu fani va fi Mugello pe 13 septembrie. Un alt Mare Premiu organizat în acea lună este cel al Rusiei, pentru care deja au început să se vândă bilete.

„De trei luni nu am vândut deloc bilete. Acum, puțin câte puțin, vânzările se întorc, cu anunțul Guvernului că va avea loc cursa și cu anunțul nostru legat de programul de divertisment. Probabil este prea devreme să discutăm despre numărul actual de bilete vândute, dar imaginea este din ce în ce mai clară cu privire la restricțiile datorate situației în ceea ce privește Covid-19. Acum studiem ca jumătate din tribune să fie pline în Parcul Olimpic. Asta ar însemna că numărul fanilor va oscila în jurul a 30.000 de privitori, a declarat Alexey Titov, directorul evenimentului de la Soci, pentru Motorsport.com, citat de Prosport.

Citeşte şi: Ana Bogdan s-a calificat în sferturi la Praga fără să joace în optimi

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS