12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportF1 / Veste mare pentru Mercedes: Valtteri Bottas şi-a prelungit contractul

F1 / Veste mare pentru Mercedes: Valtteri Bottas şi-a prelungit contractul

Pilotul Valtteri Bottas va continua la echipa Mercedes și în 2021. După un început de sezon excelent pentru constructorul german, a venit și vestea că perechea Hamilton – Bottas ar putea continua și în următorul sezon din Marele Circ.

Constructorul german a decis să transmită veștile bune chiar înainte de Marele Premiu de la Silverstone, când se împlinesc 70 de ani de Formula 1. 2021 va fi al cincilea sezon al nordicului îmbrăcat în culorile companiei germane.

„Sunt foarte încântat să rămân cu Mercedes în 2021 și să continuu să mă bazez pe succesul de care ne-am bucurat deja împreună. Mulțumesc tuturor membrilor echipei și familiei Mercedes pentru susținerea continuă și încrederea în mine. Sunt foarte mândru să reprezint această echipă de top în călătoria noastră spre marile performanțe.

Anii trecuți au fost despre îmbunătățiri continue, lucrând la fiecare aspect al performanței mele. Am încredere că astăzi sunt mai puternic decât am fost vreodată. Mercedes are aceeași filozofie. Ei doresc întotdeauna să se îmbunătățească și le este foame de mai mult. De când m-am îndrăgostit de Formula 1, visul a fost să devin campion mondial. Sunt în lupta pentru titlu anul acesta și să rămân la Mercedes mă pune în cea mai bună poziție posibilă pentru a concura”, a declarat Valtteri Bottas, citat de Prosport.

Suntem foarte încântați că Valtteri va rămâne în echipă

Ambele părți, Bottas și Mercedes, prelungesc un parteneriat de succes, în care au marcat împreună opt victorii și 12 poleposition-uri.

Faptul că anunțul vine după eșecul de la Silverstone, ceea ce l-a făcut pe Bottas să piardă a doua poziție și să termine fără puncte, este un semn de susținere din partea familiei Mercedes.

„Suntem foarte încântați că Valtteri va rămâne în echipă cel puțin încă un sezon. Vedem cel mai puternic Valtteri pe care l-am văzut vreodată din punct de vedere al performanței pe piste, dar și din punct de vedere fizic și mental. Este al doilea în clasament. Sezonul trecut a fost pe locul doi și joacă un rol foarte important în performanța generală a echipei”, a spus Toto Wolff, șeful celor de la Mercedes.

Citeşte şi: Orientare / Sportivii de la CSU Craiova au impresionat la ,,Festivalul de Orientare”

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS