15.3 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăSportRed Bull nu este interesată de o eventuală colaborare cu Sebastian Vettel

Red Bull nu este interesată de o eventuală colaborare cu Sebastian Vettel

Echipa de Formula 1 Red Bull a anunţat prin unul dintre membrii conducerii că nu ar fi interesată de o colaborare cu Sebastian Vettel, după ce acesta se va despărţi de scuderia Ferrari, la finele sezonului

„Nu avem niciun loc pentru Vettel. Îl avem pe Alex Albon şi suntem mulţumiţi de el. Alex este pe jumătate thailandez, iar aşa cum se ştie Red Bull este deţinută de thailandezi în proporţie de 51 la sută. Dacă aş fi în locul lui Sebastian mi-aş lua un an de gândire şi aş vedea ce se întâmplă, poate apare ceva mai bun. Sau poate se va dedica vieţii de familie şi ar renunţa la restul”, a spus Helmut Marko, membru Red Bull.

În urmă cu două zile, Vettel a afirmat că nu s-a decis încă ce va face după ce-i va expira contractul cu Ferrari. Totodată, acesta a declarat că doreşte să continue cursele în Formula 1.

„Nu am luat totuşi o decizie, nu ştiu deocamdată ce va fi. Sunt în continuare foarte ambiţios, sportul cu motor este viaţa mea. Nu aş vrea să-mi lipsească. Cu jobul potrivit şi la locul potrivit, m-aş simţi în continuare în Formula 1 ca acasă”, a spus Vettel.

Anunţul despărţirii lui Vettel de Ferrari a surprins pe toată lumea la mijlocul lui mai, în condiţiile în care startul sezonului 2020, prevăzut la mijlocul lui martie în Australia, a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus.

Sezonul a început în acest weekend în Austria, pe circuitul Red Bull Ring din Spielberg. A fost prima dintr-o serie de opt programate în Europa, cu porţile închise, până la începutul lunii septembrie.

Sebastian Vettel a câştigat patru titluri mondiale cu Red Bull înainte de a se transfera la Ferrari, în 2015. 

Citeşte şi: Florin Andone a fost operat cu succes la genunchi

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS