11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSebastian Vettel: Sportul cu motor este viaţa mea

Sebastian Vettel: Sportul cu motor este viaţa mea

Pilotul german Sebastian Vettel spune că nu s-a decis încă ce va face după ce-i va expira contractul cu Ferrari. Acesta afirmă totodată că doreşte să continue cursele în Formula 1.

„Nu am luat totuşi o decizie, nu ştiu deocamdată ce va fi. Sunt în continuare foarte ambiţios, sportul cu motor este viaţa mea. Nu aş vrea să-mi lipsească. Cu jobul potrivit şi la locul potrivit, m-aş simţi în continuare în Formula 1 ca acasă’‘, a spus Vettel.

Pentru a proteja financiar echipele, a fost redus plafonul cheltuielilor în vigoare începând de anul viitor. De asemenea, schimbarea regulamentului prevăzută în 2021 a fost amânată pentru 2022, iar monoposturile au fost aproape „îngheţate” pentru 2020 şi 2021.

Anunţul despărţirii lui Vettel de Ferrari a surprins pe toată lumea la mijlocul lui mai, în condiţiile în care startul sezonului 2020, prevăzut la mijlocul lui martie în Australia, a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus.

Sezonul a început în acest weekend în Austria, pe circuitul Red Bull Ring din Spielberg. A fost prima cursă dintr-o serie de opt programate în Europa, cu porţile închise.

Citeşte şi: Fernando Alonso va reveni la Renault din 2021

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS