20.9 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAuto / Măsuri stricte înaintea Marelui Premiu al Austriei

Auto / Măsuri stricte înaintea Marelui Premiu al Austriei

Noua ediţie a Campionatului Mondial de Formula 1 urmează să înceapă în data 5 iulie, cu Marele Premiu al Austriei. Organizatorii pregătesc măsuri stricte în vederea combaterii infectărilor cu noul coronavirus.

„Desigur, testele şi restricţiile care vor fi aplicate la momentul respectiv vor fi draconice, însă asta va permite sportului nostru să repornească şi cred că vom fi un model de urmat pentru alte circuite”, a declarat Christian Horner, directorul general al echipei Red Bull.

„Cred că, atunci când vom reporni, va trebui să existe un grup restrâns de persoane, probabil sub 80, în cadrul unei echipe, care să rămână în acelaşi hotel, să călătorească împreună şi să nu interacţioneze cu celelalte echipe. Vor fi, aşadar, măsuri destul de stricte. Sunt sigur că vor fi o mulţime de teste”, a mai spus Horner.

Guvernul austriac a început să relaxeze măsurile de izolare şi a indicat deja că nu se opune desfăşurării Marelui Premiu de la Spielberg, în cazul în care acesta se va desfăşura respectând regulile de evitare a răspândirii Covid-19.

Citește și: Indian Wells, posibila viitoare „gazdă” pentru US Open

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS