22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalSpectacol pe Mestalla. Atalanta, în sferturile Ligii Campionilor

Spectacol pe Mestalla. Atalanta, în sferturile Ligii Campionilor

Valencia nu a putut rezista nici pe Mestalla în fața forței ofensive a celor de la Atalanta. Italienii s-au impus cu 4-3, la capătul unui meci spectaculos. Toate golurile formației din Serie A au fost înscrise de Josip Ilicic.

Aflată la prima participare în Champions League, Atalanta merge în sferturi după 8-4 la general cu Valencia.

Slovenul Josip Ilicic a fost eroul oaspeților pe Mestalla, marcând de patru ori (‘3, ’43 – ambele din penalty, ’71 și ’82). Golurile „liliecilor” au fost înscrise de Kevin Gameiro ’21, ’51 și Ferran Torres ’67.

Ilicic a fost desemnat jucătorul meciului. Slovenul este primul jucător care înscrie patru goluri într-un meci eliminatoriu din Champions League jucat în deplasare. El a ajuns la 16 goluri marcate în ultimele 12 partide disputate în toate competițiile.

„Atalanta nu mai este o surpriză. Facem lucruri grozave și vrem să continuăm. Vrem să arătăm că merităm să fim aici și să ne îmbunătățim zi de zi. Evoluez odată cu vârsta [are 32 de ani. Mă simt bine și vreau să continui să evoluez”, a declarat Ilicic

Valencia: Cillessen – Wass, Diakhaby (’46, Guedes), Coquelin (’74, Cheryshev), Gayà – Kondogbia, Soler, Parejo, Ferran Torres – Rodrigo (’79, Florenzi), Gameiro.

Atalanta: Sportiello – Djimsiti, Caldara, Palomino – Hateboer, De Roon (’44, Zapata), Freuler, Ilicic – Papu (’60, Malinovsky), Duvan, Pasalic (’83, Tameze).

Astăzi, tot în faza optimilor, se vor mai disputa partidele retur PSG – Dortmund şi Liverpool – Atletico Madrid.

Citeşte şi: Leipzig şi Atalanta sunt marile favorite ale zilei în Liga Campionilor

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS