3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisAtitudinea o duce pe Simona în semifinale. Victorie mare cu Sabalenka

Atitudinea o duce pe Simona în semifinale. Victorie mare cu Sabalenka

Simona Halep a obținut, joi seară, o victorie importantă în sferturile de finală ale turneului Premier de la Dubai. Românca s-a impus în fața sportivei din Belarus, Arina Sabalenka, cu scorul de 3-6, 6-2, 6-2 și astfel s-a calificat în semifinalele competiției. Partida a durat 1 oră și 38 de minute.

Înainte de startul jocului dintre Simona Halep și Arina Sabalenka, statisticile ne arătau că partida va fi una echilibrată, așa cum a fost cam de fiecare dată între cele două sportive. Acest lucru s-a adeverit în startul meciului, ambele jucătoare servind perfect în primele cinci game-uri. A urmat, însă, o serie de break-uri care a făcut ca Sabalenka să se impună cu 6-3 în primul set.

În setul secund, jocul Simonei s-a schimbat, iar încrederea ei a crescut după fiecare minge câștigată. Românca a reușit break-ul în startul actului și s-a distanțat la 4-1 și 5-2, după ce și-a făcut perfect serviciul. Până la final, Halep a mai reușit un break și a trimis meciul în decisiv după 6-2 în setul al doilea.

Simona, joc perfect în decisiv

Ultimul set al meciului a fost gândit perfect de sportiva noastră. Simona practic a repetat evoluția bună din actul secund și a reușit break-ul la 2-1 în favoarea sa. Până la final, Halep a fost de neoprit. Aceasta a luat cele mai bune decizii la aproape fiecare minge și astfel s-a impus cu 6-2

În semifinalele de la Dubai, Simona Halep o va întâlni pe americanca Jennifer Brady. Aceasta a trecut în sferturi de Garbine Muguruza cu scorul de 6-7 (5), 6-3, 6-4.

Competiția din Dubai face parte din categoria Premier și este dotată cu premii de $2,643,670.

Citește și: „U“ Craiova – CFR Cluj / Craioveanu: Când câştigi, altfel se văd lucrurile

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS