8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalAmical / CSO Filiași a remizat, în Serbia, cu ACS Hușana Huș

Amical / CSO Filiași a remizat, în Serbia, cu ACS Hușana Huș

Aflată în cantonament în Serbia, CSO Filiași a primit astăzi vizita formației ACS Hușana Huș la Donji Milanovac. Amicalul cu ocupanta poziției a 12-a din Liga a III-a, seria 1, s-a încheiat la egalitate, scor 0-0, dar jocul a fost viu și mulțumitor.

Președintele Florin Spânu a apreciat forma arătată de băieții lui Nae Constantin.

„Am fost la meci și mi-a plăcut ce am văzut. A fost un joc bun făcut de ambele formații și spun asat pentru că și adversara a operat multe modificări importante în lot în această iarnă, ca și noi. Din punct de vedere fizic toți băieții au fost ok, s-au dăruit pe teren și asta îmi dă speranțe pentru ce va urma“, a comentat oficialul doljenilor, pentru GdS.

Antrenorul Nae Constantin a început meciul cu următorul unsprezece: Dică – Gheorghișor, Dina, Aurel Lupu, Almic – Răzvan Vulpe, Armășelu, Poiană, Crețu – Nichifor, Ghighilicea.

În partea secundă s-a schimbat distribuția: Munteanu – Bălăceanu, Calu, Stoicescu, Luică – Gheorghișor, Baciu, Duriță, Sabin Lupu – Negreț, Fotescu.

De menționat că portarul Ovidiu Jianu a fost menajat, deoarece a simțit dureri la genunchi.

CSO Filiași revine vineri după amiază din Serbia

Acest amical cu Huși a fost al patrulea din această iarnă. În primele trei, CSO Filiași a înregistrat o victorie, 3-0 cu Vulturii Fărcășești, o remiză, 1-1 cu Sporting Roșiori, și o înfrângere, 0-1 cu Pandurii Târgu Jiu.

Jucătorii lui CSO Filiași vor mai asuda pe pământ sârbesc până vineri. Aurel Lupu și colegii săi vor susține vineri de dimineață un antrenament, iar după masa de prânz se va pleca spre casă.

CSO Filiași va susține următorul amical pe 22 februarie, în compania colegei de serie, FCU.

Citește și:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS