Acasă Sport Fotbal Amical / Trupa lui Bobi Verdeş, surclasată în amicalul de la Mioveni

Amical / Trupa lui Bobi Verdeş, surclasată în amicalul de la Mioveni

-

Formaţia Vediţa Coloneşti a înregistrat prima înfrângere din perioada de pregătire a iernii. Din nefericire, gruparea din Olt a fost surclasată astăzi, în deplasare, de CS Mioveni, ocupanta locului doi din Liga a II-a impunându-se cu 7-2 (1-0).

Pentru Vediţa Coloneşti au marcat Andrei Bîră, pentru 3-1, şi Ionuţ Mihai, pentru 5-2, informează Arena Olteană.

Vedita, prima repriză: Şerban – Achim, Savu, C. Ion, Fl. Stancu – Negoiţă, Ruţă, Cincă, Aria, Traşcă – Mărgărit.
Vediţa, repriza a doua: Sanda – Iancu, Negoiţă (R. Stancu) C. Ion, Moise – Ionuţ Mihai, Nichita, Pâslaru, Coman – R. Dalu, Bîră.

Este prima înfrângere pentru băieţii lui Bobi Verdeş, în cele patru amicale susţinute până acum. Vediţa a înregistrat două remize, scor 4-4 cu Academia Câmpulung şi 0-0 cu Real Bradu, respectiv o victorie, 5-1 cu Oltul Curtişoara.

Următoarea partidă de verificare a echipei Vediţa Coloneşti va avea loc pe 19 februarie la Bradu. Adversară îi va fi colega de serie Unirea Bascov. În programul de pregătire al Vediţei Coloneşti (locul 6 în C3) mai figurează jocuri de verificare după cum urmează: 22 februarie: CSM Slatina (la Slatina), 26 februarie: CSO Filiaşi (la Bradu), 29 februarie: Viitorul Dăeşti (la Bradu).

Citeşte şi: Ciprian Paraschiv: Craiovenii să fie mulţumiţi că au jucat cu Poli Iaşi

ȘTIRI VIDEO GdS

MApN: Angajări temporare în sistemul medico-militar

În contextul eforturilor întreprinse de autoritățile publice pentru limitarea răspândirii noului coronavirus (COVID-19), Ministerul Apărării Naționale a demarat măsurile pentru suplimentarea numărului...

Cercetat pentru pornografie infantilă şi şantaj

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Iași și procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Iași au desfășurat percheziții domiciliare, în cadrul unui dosar...